Music

Zoontje van Drake Adonis dropt debuutsingle en videoclip "My Man Freestyle"

foto: YouTube: Drake
  1. Newschevron right
  2. Zoontje van Drake Adonis dropt debuutsingle en videoclip "My Man Freestyle"

Drake's zoontje Adonis treed in de voetsporen van zijn vader en maakte zijn debuut als rapper met zijn My Man Freestyle. Een deel van de freestyle is te horen op Drake's nieuwste album For All The Dogs als outro van het nummer Daylight. Ter ere van zijn zesde verjaardag kwam vannacht de volledige versie ook als losse single uit, inclusief een bijbehorende videoclip.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

My Man Freestyle

In de My Man Freestyle van rapt Adonis een catchy hook die ook op het album van zijn vader te horen is, maar in de volledige versie zitten ook twee verses. De lyrics van de freestyle zijn niet heel bijzonder, ookal is het wel heel cute dat hij zegt: "Ik was aan het spelen met m'n iPad en toen ging 'ie kapot". Verder is hij voornamelijk een beetje aan het stunten, want dat kan en mag als de zoon van Drake. Zo zegt hij bijvoorbeeld: "Ik weet niet wie zo goed verkoopt als paps".De single is uit als videoclip op YouTube en te streamen op Spotify.

In de video zien we Adonis basketbal spelen met z'n leeftijdsgenootjes en in het midden van de clip geeft hij zijn team een peptalk. De kleine legend is overigens pas zes jaar oud en naast het feit dat de hook heel catchy is en de hele dag in je hoofd blijft hangen, kan hij zeker voor een 6-jarige aardig spitten. Maar dat mogen we misschien ook wel verwachten van het zoontje van Drake.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie