OMG

OnlyFans-model op 34-jarige leeftijd oma geworden

foto: ter illustratie: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. OnlyFans-model op 34-jarige leeftijd oma geworden

Een OnlyFans-model uit Groot-Brittannië is een van de jongste oma's ooit geworden. Het gaat om de 34-jarige Rachel McIntyre, die er naar eigen zeggen zo jong uitziet dat ze nog steeds om haar identiteitsbewijs wordt gevraagd als ze uitgaat. Ze verwelkomde eind juli haar eerste kleinkind.

Oma op 34-jarige leeftijd

Rachel maakte onlangs via social media bekend dat ze oma werd, maar volgens haar volgers zou ze daar veel te jong voor zijn. Ze legde vervolgens uit hoe het kan dat ze nu al grootmoeder is. "Ik werd zelf voor het eerst zwanger toen ik vijftien jaar oud was." Haar dochter werd vervolgens op zeventienjarige leeftijd zwanger. "Daar had ik mijn bedenkingen bij, omdat ik weet hoe moeilijk het is om een jonge, fulltime moeder te zijn."

Het was op zijn zachtst gezegd een grote verrassing voor Rachel dat haar dochter zou bevallen. "Mijn dochter zou nog maar net achttien jaar oud zijn als haar kindje geboren zou worden. Ik was enorm geschrokken toen ik ontdekte dat ze zwanger was. Maar toen het allemaal tot me doordrong, begon ik erg enthousiast te raken. Ze was namelijk zelf geboren toen ik zestien was. Ik was er klaar voor om mijn dochter te steunen en er voor mijn kleinkind te zijn."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zussen

Rachel weet als geen ander hoe het is om op jonge leeftijd moeder te worden, maar volgens het OnlyFans-model komt het voor veel mensen als een verrassing dat ze een dochter heeft. "Ik word altijd om een ​​identiteitsbewijs gevraagd omdat ik er zo jong uitzie. Het is soms vervelend, maar ik zie het ook wel een beetje als een compliment. Mensen geloven niet eens dat ik de moeder van mijn dochter ben. Ze kijken me geschokt aan als ik het ze vertel en zeggen dan: 'Wacht, ik dacht dat jullie zussen waren.' En als ik nu zeg dat ik ook oma ben, is dat nog een grotere schok, haha."

Veel voordelen

Terwijl Rachel aan haar nieuwe rol als oma probeert te wennen, ziet ze eigenlijk alleen maar voordelen van haar jonge leeftijd. Voor haar is het grootste voordeel dat ze nog lang fit genoeg zal zijn om veel leuke dingen met haar kleindochter te doen. Ook is het voor haar een motivatie om structureel naar de gym te blijven gaan. "Ik kijk er naar uit om naar de sportschool te gaan om mijn lichaam er beter uit te laten zien dan ooit tevoren. Het grootste voordeel van zo'n jonge oma zijn, is dat ik veel meer energie heb dan andere oma's. Als mijn kleindochter wat ouder is, kan ik haar overal mee naar toe nemen, zonder dat ik de hele tijd moe ben net als 'normale' grootouders."

Mensen hebben altijd kritiek

Dat Rachel kritiek over haar heen krijgt, is ze met haar OnlyFans-pagina al wel gewend. "Mensen zullen altijd een mening over je hebben, dus dat doet me niet meer zo veel." Ze legt uit dat ze tot op heden niet veel negatieve reacties over de bevalling van haar dochter gekregen heeft. "Maar dat zal vast nog wel gebeuren. Mensen veroordelen en bekritiseren je graag, zonder dat ze je persoonlijk kennen. Ik heb er echter geen last van. Het leven draait om doen waar je gelukkig van wordt, dat is het allerbelangrijkste."

Ster advertentie
Ster advertentie