OMG

Eindelijk tattoos verwijderen zonder pijn!

  1. Newschevron right
  2. Eindelijk tattoos verwijderen zonder pijn!
Heb je spijt van die afschuwelijke tattoo die je hebt laten zetten toen je dronken was? Of wil je de naam van je ex zo snel mogelijk verwijderen, maar houdt die pijnlijke laserbehandeling je tegen? Dan is er nu een oplossing voor jou! Er wordt aan een crème gewerkt die tattoos pijnloos verwijdert. Geen brandwonden, blaren en littekens dus!

Hoe werkt het?
Zodra je een tattoo laat zetten wordt de inkt opgenomen door witte bloedcellen. De speciale crème stimuleert de cellen die in tact zijn gebleven waardoor er een natuurlijk genezingsproces op gang wordt gebracht. Klik op deze link als je precies wil weten hoe het werkt.

(Zie hieronder de lasermethode)



De crème is ontwikkeld door de 27-jarige student Alec Falkenham. Alec heeft zelf ook een paar tattoos. Tot nu toe heeft hij er geen spijt van. Maar hij denkt dat dat wel kan veranderen zodra hij wat ouder is.

Testfase
Wanneer de crème op de markt komt, is nog niet bekend. Op dit moment zitten ze nog in de testfase waarbij ze tattoos van varkensoren verwijderen. Alec verwacht dat een behandeling van een tattoo van 10 bij 10 cm ongeveer $4,50 gaat kosten. Een stuk goedkoper dan een laserbehandeling!




Ster advertentie
Ster advertentie