OMG

50 Cent is niet blut, maar krijgt toch Nederlandse benefietavond

  1. Newschevron right
  2. 50 Cent is niet blut, maar krijgt toch Nederlandse benefietavond

Een interessant verhaal: 50 Cent vroeg een tijdje geleden zijn faillissement aan. Raar in eerste instantie, maar slim als je er even goed over nadenkt. Hij hoopt door deze streek namelijk onder een eis uit te komen van een vrouw die vijf miljoen dollar van 'Fiddy' wil. Ze beweert dat Curtis Jackson een sekstape van haar online heeft geplaatst.

Het verhaal wordt nog interessanter: er komt een 50 Cent-benefietavond in Nederland. Really, oh really?! Nah? Jaaa! Het slaat eigenlijk helemaal nergens op, want deze rijke rapper/ondernemer is helemaal niet blut hoor. Hij doet maar alsof. Morad & Shay belde met Blaxtar ofwel Kevin de Randamie, die precies vertelde hoe de vork in de steel zit.

Nu weer even terug naar de benefietavond. Op 7 augustus organiseert een groep Amsterdamse jongens dus tóch dit evenement.. Als een soort van ode aan 50, voor alle toffe muziek die hij heeft uitgebracht. Een feestje met een knipoog. Check hier waar je de G-Unit karaoke, 50's vodka en candy shop lolly's kan vinden.

Ster advertentie
Ster advertentie