OMG

Ashley heeft een opvallende droomman voor ogen

  1. Newschevron right
  2. Ashley heeft een opvallende droomman voor ogen

MTV's populaire show Ex On The Beach verschijnt vanaf aankomende zondag weer op jouw tv. Het bijzondere is dat het dit keer om een Nederlands/Vlaamse editie gaat!

De acht kandidaten van Ex On The Beach: Double Dutch vertekken naar een tropisch eiland met het idee dat ze een leuke tijd tegemoet gaan met hun toekomstige droomvrouw/man. Na flink partyen krijgen ze daar opeens bezoek van hun exen... oeps!!

Droomvrouw/man

Vanmorgen schoven twee kandidaten aan in de Start; de gespierde Puru en een slanke blondine, Ashley. Puru was op zoek naar een dame die niet alleen op zijn gespierde lijf zou vallen en ook naar het innerlijk kijkt. Ashley was op zoek naar een lichte getinte man met tattoos en een grote piemel. Ja dat heb je goed gelezen!

Ashley: "Ik heb spijt van heel veel dingen"

Alcohol

Na een paar glaasjes alcohol gaat Ashley's verstand op nul en gebeuren er spannende dingen waar ze soms achteraf spijt van heeft. "Ik zou heel veel dingen anders gedaan hebben. Ik heb spijt van heel veel dingen," vertelde ze aan Fernando. "Ik ben mezelf tegengekomen en ik heb ervan geleerd."

Pittige vragen
Puru en Ashley moesten na hun introductie wat vragen uit de ballenbak pakken en beantwoorden. Het was Ashley's geluksdag niet want zij kreeg alle pittige vragen te pakken. "Ben je met meer of minder dan drie mensen naar bed geweest in het Ex On The Beach huis?" en "Hoeveel one night stands heb je tot nu toe gehad?". Ben je benieuwd naar alle vragen en antwoorden? Check ze dan allemaal hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie