OMG

Brit geeft 23.000 euro uit om lookalike van David Beckham te worden

  1. Newschevron right
  2. Brit geeft 23.000 euro uit om lookalike van David Beckham te worden

Jack Johnson heeft maar één droom: de dubbelganger van David Beckham worden. Inmiddels heeft hij al 20.000 pond (23.000 euro) uitgegeven aan plastische chirurgie, maar toch zijn de overeenkomsten nog ver te zoeken.

''Ik weet dat ik niet op hem lijk. Ik ben niet dom. Er is nog een lange weg te gaan.''

Schulden

Jack is bereid om nog eens 40.000 pond (46.000 euro) uit te geven. Eén probleem: hij is werkloos en heeft inmiddels flinke schulden. Het lukt hem niet om een baan te vinden die bij hem past.

''Ik ben altijd een buitenstaander geweest. Ik heb het gevoel dat ik in de media zou moeten werken, als presentator of als acteur.''

onbegonnen werk

De 19-jarige jongen was te gast in 'This Morning' om te vertellen over zijn droomuiterlijk. TV-host Phillip Grills probeert hem duidelijk te maken dat het wel eens onbegonnen werk zou kunnen zijn. Hij wil niet meer op dieet en een maagband werd hem door verschillende dokters geweigerd.

Zelfliefde

Holly Willoughby is bezorgd of hij wel genoeg om zichzelf geeft. Volgens haar hebben de operaties geen zin, maar moet hij eerst van zichzelf houden om gelukkig te worden. Jack is het daar niet mee eens.

''Ik hou van mezelf, maar ik wil gewoon op David Beckham lijken. Wie wil dat niet? Niemand kan zeggen dat hij lelijk of onaantrekkelijk is.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie