OMG

Meisje (2) bokt cassière en kiest voor donkere pop

  1. Newschevron right
  2. Meisje (2) bokt cassière en kiest voor donkere pop

De tweejarige Sophia heeft een caissière in een speelgoedwinkel goed op haar plek gezet. Toen het meisje bij de kassa stond met een gekleurde pop in plaats van een witte, vroeg de verkoopster of ze misschien toch eentje wilde die wat meer op haar lijkt. Gelukkig wist de verstandige Sophia precies wat ze moest zeggen.

"Ja, ik wil deze pop. En ze lijkt wel op mij. Zij is een dokter, net als ik. Ik ben een mooi meisje en deze pop is ook mooi. Zie je haar mooie haren? En haar stethoscoop?"

Bevestiging

Sophia's moeder deelde dit verhaal op Instagram, dat meteen viral ging. In haar post schrijft ze dat ze een hele belangrijke ervaring rijker is. "Dit is weer een bevestiging dat we niet geboren zijn met het idee dat iemands huidskleur ertoe doet. Er zijn verschillende soorten huidskleuren, haartypes, oogkleuren en elke variant ervan is mooi."

Poepje doen

Side note: Sophia ging met haar ouders naar de speelgoedwinkel, omdat ze een leuke deal met elkaar hadden gesloten. Als de kleine meid na één maand nog steeds braaf zou poepen in de po in plaats van in haar luiers, mocht ze iets leuks uitkiezen van haar vader en moeder.

Ster advertentie
Ster advertentie