OMG

Man doet huwelijksaanzoek met ring die verloofde al jaar bij zich droeg

  1. Newschevron right
  2. Man doet huwelijksaanzoek met ring die verloofde al jaar bij zich droeg

Terry en Anna zijn verloofd. Niets bijzonders zou je denken... Maar wat bleek tijdens het huwelijksaanzoek? Anna droeg de verlovingsring al een jaar bij zich, zonder dat ze het wist.

Tactiek

De Australische Terry vond een prachtige ring voor zijn vriendin Anna, maar hij was nog niet klaar voor de grote vraag. Hij maakte een houten juweel waarin hij de ring verstopte. Hij hing het aan een kettinkje en gaf het aan haar toen de twee één jaar samen waren.

Spannend

Anna vond het prachtig en droeg het sindsdien elke dag. Er zat wel een risico aan zijn romantische plannetje. Ze had hem namelijk best wel eens kwijt kunnen raken of zelfs weg kunnen doen.

''Op sommige momenten was het echt spannend. Op een bepaald moment dacht ik echt dat ze het hangertje ging ruilen met een smid op een marktje, omdat die het zo mooi vond. Maar de grootste paniek ontstond pas toen ze door de controle moest op de luchthaven. Ik had er niet aan gedacht dat ze de ketting misschien wel door het röntgenapparaat zou moeten halen. Als de ring ontdekt werd, had ik een geïmproviseerd aanzoek op de luchthaven moeten doen.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geheim

Uiteindelijk lukte het om het al die tijd geheim te houden, totdat het moment van de waarheid aanbrak. Het koppel was naar Schotland afgereisd. Terry vroeg vervolgens Anna of hij haar ketting eventjes mocht lenen voor een foto. Vervolgens brak hij het open en knielde hij neer voor de grote vraag.

Shock

Anna was helemaal in shock toen ze besefte dat ze al die tijd had rondgelopen met die ring. Haar eerste reactie was ''Ja!'', maar toen ze rustiger werd zei ze: ''Wacht... Het heeft daar al die tijd gezeten? Ik had het kunnen verliezen, jij fucking idioot.''

Ster advertentie
Ster advertentie