OMG

VIDEO: Mickey verrast kinderen met aankondiging adoptie

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Mickey verrast kinderen met aankondiging adoptie

''In Disney World komen dromen uit!'' Dat was zeker het geval voor de twaalfjarige Janielle en tienjarige Elijah. Hun pleegouders wilden de officiële adoptie op een bijzondere manier bekendmaken. En niemand minder dan Mickey Mouse hielp hen daarbij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Truc

De kinderen werden hartelijk ontvangen door Mickey. Vervolgens deed hij een goocheltruc en toverde hij iets heel bijzonders tevoorschijn. Op één van de kaarten stond namelijk de dag van hun adoptie geschreven. Janielle barstte gelijk in tranen uit, terwijl de kleine Elijah bijna niet durfde te geloven dat de adoptie echt gaat plaatsvinden.

Dubbele verrassing

Moeder Courtney Gilmour postte de video op Facebook, waarna deze al snel viral ging. Aan Fox News vertelde ze dat zelf ook niet wist hoe het nieuws zou worden gebracht. Ze had het pretpark wel ingelicht, maar ze had niet verwacht dat er zo'n grote verrassing op hen stond te wachten.

''We waren in shock en zo verrast! Janielles reactie was zo natuurlijk en puur. Toen een Disney-medewerker riep of de familie erbij wilde komen, was ik zo blij! We zijn echt familie nu. Pure magie!''

Ster advertentie
Ster advertentie