OMG

Cute! 9-jarig jongetje solliciteert bij NASA

  1. Newschevron right
  2. Cute! 9-jarig jongetje solliciteert bij NASA

Een 9-jarig jongetje heeft nu al grootse plannen en heeft daarom op een baan bij NASA gesolliciteerd. De jonge fan van het heelal wil namelijk de nieuwe 'Planetary Protection Officer' worden.

Wat dit inhoudt? Dat je de aarde helpt beschermen tegen besmettingen van aliens en dat aliens niet worden besmet met bacteriën van de aarde. Juist.

schattige brief

De kleine Jack vindt dat hij de perfecte kandidaat is voor deze baan en daarom stuurde hij een superschattige brief naar NASA.

"Ik mag dan wel negen zijn, maar ik denk dat ik geschikt ben voor de baan. Eén van de redenen is dat mijn zus zegt dat ik een alien ben en ik heb ook bijna alle alienfilms gezien."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

reactie nasa

De brief is ondertussen ook onder ogen gekomen van NASA zelf, en de directeur van de planetary science-afdeling stuurde hem deze brief terug.

"Onze Planetary Protection Officer positie is heel erg cool en heel belangrijk werk. We zijn altijd op zoek naar slimme, toekomstige wetenschappers en engineers die ons kunnen helpen, dus ik hoop dat je hard zal studeren en het goed doet op school. We hopen je op een dag te zien hier bij NASA!"

Foto: Pexels

Ster advertentie
Ster advertentie