OMG

Meisje vraagt of het kan dat vriend 'per ongeluk' seks heeft gehad met huisgenoot

  1. Newschevron right
  2. Meisje vraagt of het kan dat vriend 'per ongeluk' seks heeft gehad met huisgenoot

De vriend van een meisje claimt dat hij per ongeluk seks heeft gehad met de huisgenoot van zijn vriendin. En nu vraagt het meisje zich af of hij de waarheid spreekt. Heeft hij zojuist de meest bizarre leugen bedacht of kan je echt per ongeluk seks hebben met iemand?

Vraag op quora

Omdat het meisje ten einde raad is, besloot ze een paar dagen geleden haar vrienden van het wereldwijde web om raad te vragen. Ze schakelde daarvoor de hulp in van de website Quora, waar je allerlei vragen kan stellen.

dronken seks

Daar legt ze uit dat haar huisgenoot in slaap was gevallen op haar bed, toen haar vriend dronken thuis kwam. Hij had niet door dat het niet zijn vriendin was die in het bed lag, en begon daarom seks met haar te hebben. Na een paar minuten besefte hij dat er iets niet klopte en is toen gelijk gestopt. Hij vertelde alles aan zijn vriendin, en die heeft nu geen idee of ze hem moet geloven.

geen ongeluk

Uiteraard weten mensen wel raad met deze vraag. Sommige gebruikers geloven helemaal niet dat dit een ongelukje was. Eén vrouw zegt: "dit is geen ongelukje. Een ongeluk is als ik melk mors bij het inschenken. Om seks te hebben, moeten er eerst bepaalde stappen worden gezet."

Iemand anders vindt het de grootste bullshit van het jaar en zegt dat een penis niet zomaar ineens in iemands vagina kan glippen. "Maak het uit. Heb verdriet. En ga verder."

Sexsomnia

Maar heel veel mensen zeggen ook dat de vriend aan sexsomnia is. Dit is een aandoening die te vergelijken is met slaapwandelen. Maar in plaats van rond te lopen in je slaap, doen deze mensen seksuele handelingen.

Ze masturberen of hebben seks terwijl ze nog steeds slapen. Een vrouw vertelt dat haar man dit heeft en dat zij ook vaak seks hebben midden in de nacht, terwijl hij eigenlijk nog slaapt.

"Het is een gevaarlijke aandoening waar hij nu voor behandeld wordt."

Het meisje zegt zelf ook dat zij en haar vriend hiervoor ook weleens seks hebben gehad midden in de nacht en dat ze daar oké mee was.

Foto: Pexels

Ster advertentie
Ster advertentie