OMG

Politieagent pakt schaamteloos geld af van hotdogverkoper

  1. Newschevron right
  2. Politieagent pakt schaamteloos geld af van hotdogverkoper

Een politieagent heeft het geld van een hotdogverkoper zonder pardon uit zijn portemonnee gepakt. Hij verkocht de worstjes op de campus van de universiteit Berkely in San Fransisco, maar had daar schijnbaar geen toestemming voor. Daarom besloot de agent de verkoper Juan niet alleen een boete te geven, maar ook om zijn hard verdiende centen schaamteloos in beslag te nemen.

bewijs?

Omstander Martin Flores filmde de situatie en was het niet helemaal eens met de aanpak van de agent in kwestie. Hoewel hij vindt dat je als verkoper natuurlijk een vergunning moet hebben, had de politie zich volgens hem kunnen bezighouden met zaken die er echt toe doen. Zo vertelt de filmer aan The Los Angeles Times. Volgens de politie werd het geld in beslag genomen als bewijs.

geld geen issue meer

Martin vond het zo zielig voor de hotdogverkoper, dat hij een crowdfundingsactie voor Juan is gestart via GoFundMe. Met de opbrengst wil Martin er in ieder geval voor zorgen dat Juan de vergunning voor zijn hotdogkraampje kan betalen. Het streefbedrag was 10.000 Amerikaanse dollar, maar de teller staat inmiddels op ruim 53.500 dollar!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie