OMG

Overvaller wordt gepakt in doodlopende straat na overval op krantenwinkel

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Overvaller wordt gepakt in doodlopende straat na overval op krantenwinkel

Een overvaller in het Belgische Laarne is opgepakt in een doodlopende straat. De man had daar zijn racefiets geparkeerd om na de overval te vluchten. Hij realiseerde zich kennelijk niet dat er maar één in- en uitgang is in een doodlopende straat.

krantenwinkel

De overval zelf verliep ook niet echt soepel. De overvaller was van plan om een krantenwinkel te overvallen met een nepwapen. De eigenaar had bij binnenkomst echter al gezien dat het wapen nep was en hij besloot om de man niets te geven. Nou ja niets... De overvaller kreeg in plaats van geld een paar agenda's en wat sigaretten tegen zijn hoofd geslingerd. Door het lawaai begon de hond van de eigenaar ook nog te blaffen. Het werd de overvaller te heet onder de voeten en hij besloot zijn vluchtpoging in te zetten.

Vluchten

De man kwam echter niet ver. Speciaal voor zijn vluchtpoging had de overvaller een racefiets klaargezet in een doodlopende straat vlakbij de krantenwinkel. De straat komt uit op een woonerf. De dader had hier geen erg in en sprong op zijn fiets om te vluchten. Niet veel later werd de man in de straat ingerekend. Hij kon namelijk niet wegkomen.

Ster advertentie
Ster advertentie