OMG

'Pig Puller' Jesse ontkent beschuldigingen: "Ik word hier gewoon kapotgemaakt"

foto: Facebook: Sophie Stevenson
  1. Newschevron right
  2. 'Pig Puller' Jesse ontkent beschuldigingen: "Ik word hier gewoon kapotgemaakt"

Het misselijkmakende verhaal over de Britse Sophie en de Nederlandse Jesse ging gisteren het hele internet over. Jesse zou Sophie op een harteloze manier hebben gedumpt. De 21-jarige jongen wordt nu lastiggevallen door allerlei mensen, maar volgens hem is het verhaal volledig 'uit de duim gezogen'. Dat vertelt hij aan Metronieuws.

Pull a pig

Sophie en Jesse zouden elkaar kort na de aanslagen in Barcelona hebben ontmoet. Ze brachten volgens Sophie veel tijd met elkaar door en sliepen samen in een hotel. Toen Sophie weer terug in Engeland was, wilde ze haar vakantieliefde graag terugzien. Ze kocht een ticket van 400 euro om naar Amsterdam te komen. Maar toen ze op Schiphol aankwam, kreeg ze een berichtje: "You were pigged. It was all a joke." Volgens Urban Dictionary refereert 'pull a pig' naar een spel waarin een groep jongens uitgaat en een wedstrijdje doen om de lelijkste chick te versieren.

niet waar

Volgens Jesse is het hele verhaal volledig verzonnen: "Ik ken dat hele spel niet en niemand in mijn omgeving. Ik word hier gewoon kapotgemaakt." Hij geeft wel toe dat hij Sophie kent en haar ontmoet heeft in Barcelona, maar hij heeft geen romance met haar gehad. Jesse is wel bij het 24-jarige meisje op de hotelkamer geweest, maar is nooit blijven slapen.

"Geen enkele krant uit Engeland heeft mij gebeld voor wederhoor. De berichtjes die in die tabloids staan zijn of door Sophie of door de kranten gemaakt, want ik heb ze niet verstuurd.”

Schiphol?

Ook heeft Jesse geen idee wanneer Sophie op Schiphol zou hebben gestaan. Hij heeft namelijk geen enkel telefonisch contact meer met haar gehad na Barcelona. Hij vraagt zich zelfs af of Sophie überhaupt wel op Schiphol is geweest.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Statement

Inmiddels heeft Jesse een statement via het Twitteraccount van zijn advocaat Yehudi Moszkowicz uitgebracht. In de statement houdt hij aan niets te maken te hebben met de beschuldigingen. Daarnaast roept hij de media ook op om zijn foto's te verwijderen in verband met zijn portretrecht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie