OMG

Rotterdamse nieuwjaarstraditie met politiesirenes gaat viral: "Boys bang maken"

foto: TikTok: @Donnasenders
  1. Newschevron right
  2. Rotterdamse nieuwjaarstraditie met politiesirenes gaat viral: "Boys bang maken"

Van druiven onder de tafel eten tot oud meubilair door je raam gooien. Er zijn al heel wat nieuwjaarstradities voorbijgekomen, maar van deze heb je waarschijnlijk nog nooit gehoord. FunX-dj Donna Senders bedacht een geheel nieuwe nieuwjaarstraditie en het enige wat je daarvoor nodig hebt is een speaker en het geluid van loeiende sirenes.

Politiesirenes

Donna deelde een video op TikTok, die inmiddels al 1,8 miljoen views heeft, waarbij het geluid van politiesirenes over haar speaker klonk. Vervolgens deed haar vriendin het raam open en zette de speaker op de vensterbank, waardoor de loeiende sirenes door de hele straat te horen waren. Ook verschillende groepen jongeren hoorden de 'politiesirenes' en namen vlug de benen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Viral

Niet alleen Donna en haar vriendin konden om hun nieuwe nieuwjaarstraditie lachen. Er lachten namelijk ruim 215 duizend TikTok-gebruikers met hen mee. Zo reageert een TikTok-gebruiker: "Die ene filmt nog alsof politie achter hen aanzit." Iemand anders schrijft: "Dit is het beste wat ik in 2023 heb gezien." Weer een ander herkent de video, maar dan vanuit een ander standpunt: "Wollah ik zie mezelf." Of je nou om de video hebt kunnen lachen of er in levende lijven bij was, Donna wenst iedereen een voorspoedig 2024.

Ster advertentie
Ster advertentie