OMG

Valentijnsdag tip: vernoem je ex naar een gecastreerde kat

foto: Pexels
  1. Newschevron right
  2. Valentijnsdag tip: vernoem je ex naar een gecastreerde kat

Altijd al je ex willen castreren? Dat kan nu. Althans, soort van. Een Amerikaans dierenasiel biedt namelijk aan om zwerfkatten te castreren en te steriliseren, zodat je deze vervolgens kunt vernoemen naar je ex.

Valentijnsdag

Het is bijna Valentijnsdag en dit betekent natuurlijk dat een heleboel mensen herinnerd worden aan het feit dat ze single zijn. Daarnaast zijn er ook veel mensen die boos zijn op hun ex. Voor die laatste categorie heeft een dierenasiel in New Jersey een oplossing bedacht. Met een donatie van vijftig euro aan het asiel kun je namelijk een zwerfkat vernoemen naar je ex en deze vervolgens laten castreren of steriliseren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Waarom?

Het asiel deelde het nieuws op Instagram met de tekst "Sommige dingen horen niet voort te planten" en daar zijn veel mensen het schijnbaar mee eens. "Kan dit ook met de minnares van mijn ex-man", "Dit is de beste vijftig dollar die ik ooit heb uitgegeven" en "Gedoneerd" waren enkele reacties bij de post. Hoewel het een grappige actie is, zorgt de donatie er ook voor dat er minder zwerfkatten in de stad terechtkomen. Een win-winsituatie dus.

Ster advertentie
Ster advertentie