FunX Rotterdam

Ontvoerde Rotterdammer (71) weer teruggevonden

foto: Politie
  1. Newschevron right
  2. Ontvoerde Rotterdammer (71) weer teruggevonden

De Rotterdamse Mohamed die ruim twee weken geleden werd ontvoerd door drie mannen is weer teruggevonden. Hij heeft zichzelf gemeld bij de politie. Die hebben de identiteit van de man, die loco-imam is in de moskee, nagetrokken om zeker te weten dat het over de ontvoerde man ging. De man heeft geen verwondingen overgehouden aan de ontvoering op 25 januari.

Ontvoering

De politie vermoedt dat de ontvoering verband houdt met een conflict binnen het criminele circuit. Het slachtoffer liep op het moment dat hij ontvoerd werd van de moskee naar huis. Onderweg werd hij door twee personen in een busje gegooid en naar een onbekende plek gebracht.

Teruggevonden

Vandaag werd de man gezien door politieagenten op het moment dat ze naar een melding wilden. Na een gesprek en een identiteitscontrole kon vastgesteld worden dat het inderdaad om de ontvoerde man ging. Het is niet bekend hoe de man is weggekomen van zijn ontvoerders. Nadat de man zich meldde, werd hij naar een ziekenhuis gebracht voor een medische controle maar daar bleek alles in orde te zijn. Hoe het in mentaal opzicht gaat met de man is niet bekend.


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aanhoudingen

Momenteel zit er een 45-jarige man uit Zwolle vast voor de ontvoering. Justitie looft een geldbedrag uit van twintigduizend euro voor de gouden tip. Er zijn tot op heden nog geen andere aanhoudingen verricht.

Ster advertentie
Ster advertentie