FunX Rotterdam

Doe als Ronnie Flex: Ga op de foto met het nieuwste Ronnie-kunstwerk

foto: Twitter: Jos Verveen
  1. Newschevron right
  2. Doe als Ronnie Flex: Ga op de foto met het nieuwste Ronnie-kunstwerk

Vergeet die Instapic voor de roze muur in Rotterdam. Er is een nieuwe muur die je Instagram feed pas echt naar een next level gaat tillen. Niemand minder dan Ronnie Flex heeft een speciale muur gekregen in Delfshaven.

Meer kunst

D66-raadslid Jos Verveen bezocht het net afgewerkte kunstwerk. Hij pleit voor meer street art in Rotterdam: ''Het zou leuk zijn als die hele straat portretten krijgt van Rotterdamse rappers, dan wordt het een kunstroute in plaats van één portret. Maar dit is een mooi begin."

geheim project

Het platform Rewriters010 maakt zich hard voor straatkunst in Rotterdam. Zij geven Rotterdamse straatkunstenaars de kans om hun eigen werk buiten te kunnen tonen. ''Het zou leuk zijn als die hele straat portretten krijgt van Rotterdamse rappers, dan wordt het een kunstroute in plaats van één portret. Maar dit is een mooi begin." Dave Vanderheijden van Rewriters 010 vertelt aan het AD over de reden van het portret.

''Het heeft alles te maken met een internationaal programma dat pas in april op tv is. We mogen er nu nog niet zoveel over zeggen. Wat ik wel kan vertellen is dat dit werk de kick off is van onze wens om ook in Delfshaven een street art route te realiseren."

Natuurlijk kwam ook Ronnie Flex zelf even langs om een fotootje te maken met de 2D-versie van zichzelf.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie