Sport

Tom Beugelsdijk showt Touzani zijn rapskills

  1. Newschevron right
  2. Tom Beugelsdijk showt Touzani zijn rapskills

Soufiane Touzani gaat langs bij ADO Den Haag-verdediger Tom Beugelsdijk. Tom is een echte Hagenees en geeft Soufiane een klein kijkje in zijn leven. Ze rijden door de buurt waar hij is opgegroeid en luisteren ondertussen naar zijn favoriete muziek.

Rap

Beugelsdijk heeft veel gedaan in zijn leven, maar kan hij ook een beetje rappen? Soufiane heeft een mooie tekst voor hem geschreven waarmee "Rapper Beugie" kan laten zien welke rap skills hij in huis heeft.

"Mijn naam is Beugie. Ik ben on fire als peukie. Geef mij een panna, dan krijg je van mij een beukie en ligt iedereen in een deukie. Ik represent mijn stad Den Haag. Ik stuur mensen naar huis met een nederlaag."

panna incognito

Soufiane test niet alleen de rapskills van de voetballer, maar ook zijn panna skills. De verdediger vertelt dat hij bij een 4-0 voorsprong liever een panna krijgt dan een eigen goal maakt. Maar of hij zelf ook panna's kan uitdelen, laat hij zien in het centrum van Den Haag. Hij moet even inkomen, maar daarna deelt hij alsnog twaalf panna's uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Je kunt de hele aflevering hier terugkijken.

Ster advertentie
Ster advertentie