Sport

Ihattaren werkt bij Juventus aan terugkeer, post video in fitnessruimte

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Ihattaren werkt bij Juventus aan terugkeer, post video in fitnessruimte

Mohammed Ihattaren heeft zich weer gemeld bij zijn club Juventus en werkt aan zijn comeback op het voetbalveld. Dat blijkt uit een Instagrampost van de voetballer. In het filmpje is een trainende Ihattaren te zien in de fitnessruimte van 'Juve'.

'Terugkomen na tegenslag'

Ihattaren verwijderde een aantal dagen geleden al zijn Instagramposts en plaatste gisteren en vandaag korte video's waarin hij in het krachthonk van de Italiaanse club te zien is. In de caption van de post van vandaag schreef de 21-jarige voetballer in het Engels: "Wat ons definieert, is hoe we terugkomen na een tegenslag."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Juventus wil Ihattaren ontslaan

Ihattaren tekende in augustus 2021 een contract bij Juventus, dat in de zomer van 2025 afloopt. De club uit Turijn zit echter met de voetballer in de maag en bekijkt mogelijkheden om het contract te ontbinden, zo meldt het AD. Juventus wil van de Marokkaanse Nederlander af, omdat hij telkens verwikkeld raakt in controverses.

Wederom gearresteerd

Ihattaren werd afgelopen week wederom gearresteerd in zijn woning in Utrecht. Volgens De Telegraaf was Ihattaren opgepakt op verdenking van mishandeling van zijn ex-vriendin. Dat meldde de krant op basis van bronnen dichtbij het onderzoek.

Ster advertentie
Ster advertentie