Up 2 Date

ABOUT LAST NIGHT: Beyoncé komt naar Nederland, Missy Elliot dropt nieuwe banger & meer

  1. Newschevron right
  2. ABOUT LAST NIGHT: Beyoncé komt naar Nederland, Missy Elliot dropt nieuwe banger & meer

Wat heb jij vannacht allemaal gemist? FunX vat de opvallendste gebeurtenissen voor je samen.

1. Beyoncé kondigt wereldtour aan

Beyoncé komt naar Nederland! Na een spectaculair optreden tijdens de 50ste Super Bowl, de jaarlijkse American footballfinale in de VS, kondigde Queen B. haar wereltour aan. Met de tour 'Formation' staat de zangeres 16 juli in de Amsterdamse Arena. Kaartverkoop start maandag 15 februari om 10:00 uur via de gebruikelijke verkoopplaatsen. Bekijk hieronder het aaneensluitend optreden door Coldplay, Bruno Mars (4:50) en Beyoncé (6:22).

2. Nederlanders emigreren om vluchtelingen

De vluchtelingencrisis is voor dertien procent van Nederlandse emigranten reden om te vertrekken. Deze en andere factoren die als negatief worden ervaren, spelen een steeds grotere rol om te emigreren. Dat blijkt uit onderzoek van de Emigratiebeurs die 13 en 14 februari plaatsvindt. Volgens dagblad Telegraaf zullen zo'n 150.000 Nederlanders dit jaar het land voor kortere of langere tijd verlaten. Anderen zien de vluchtelingenstroom als een win-win situatie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Of zoals Ice Cube het zou zeggen:

3. Missy Elliot dropt nieuwe banger 'Pep Rally'

Na de release van 'WTF' (Where They From) konden fans weer genieten van de good ol' Missy Elliot. De vrouwelijke MC blijft in dezelfde lijn doorgaan met haar nieuwe single 'Pep Rally'. De track komt een jaar nadat Missy weer op het toneel verscheen tijdens de rust van de 49ste Super Bowl in 2015.

Ster advertentie
Ster advertentie