Up 2 Date

Boef bij RTL Late Night: "Ik ben totaal geen treitervlogger"

  1. Newschevron right
  2. Boef bij RTL Late Night: "Ik ben totaal geen treitervlogger"

"Ik heb zestien vlogs online. In twee daarvan ben ik ietwat brutaal tegen de politie, maar in al die andere ben ik gewoon normaal." Rapper Boef ziet zichzelf totaal niet als treitervlogger en ging daarover uitgebreid in discussie bij RTL Late Night.

Humberto Tan en zijn tafelgasten misdaadjournalist John van den Heuvel, journalist Rick Nieman, politica Jeanine Hennis-Plasschaert en mezzosopraan Tania Kross snappen er niks van.

"Ik hoef de rest van je vlogs niet te zien om te weten dat dit buitengewoon brutaal, beschamend en ontzettend ordinair is," aldus RTL-presentator Rick Nieman.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Boef erkent dat niet alles wat hij plaats even goed is. Hij ontkent ook niet dat hij een paar keer provocerend gedrag heeft vertoond. Toch vindt de rapper uit Alkmaar dat het niet opweegt tegen alle positieve dingen die hij naar eigen zeggen doet. "Het wordt opgeblazen."

John van den Heuvel is het daar niet mee eens: "Het wordt niet opgeblazen!"

Niks geleerd

Zondagnacht werd de 'Lauw'-rapper opgepakt nadat hij op social media een vechtpartij aankondigde met een andere rapper. Gisteren werd Boef weer vrijgelaten door de politie. Of hij er iets van heeft geleerd? Nee! "Ik ben weer vrij en ik heb niks geleerd. We leren niet van detentie! Fuck jullie! Ik heb alleen maar meer haat gekregen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie