Up 2 Date

Zussen krijgen heftig nieuws in DNA onbekend

  1. Newschevron right
  2. Zussen krijgen heftig nieuws in DNA onbekend

Wanita's moeder denkt dat ze na de bevalling in het ziekenhuis de verkeerde baby heeft meegekregen. Ook Wanita heeft het gevoel dat ze anders is. In het programma DNA Onbekend krijgt Wanita eindelijk antwoord op de vraag die haar al jaren achtervolgd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dochter

Wanita's moeder is er direct van overtuigd dat er iets mis is gegaan bij de geboorte van haar dochter in het ziekenhuis in Suriname. Zij gelooft dat haar echte dochter verwisseld is met die van iemand anders. Het meisje dat ze mee naar huis krijgt is volgens haar dan ook niet haar biologische dochter. Dit blijft ze altijd volhouden en laat ze ook in de opvoeding van Wanita blijken.

Moeilijk

Wanita heeft daarom geen makkelijke jeugd gehad. Haar moeder schreeuwde regelmatig dat ze niet haar echte dochter was en behandelde haar compleet anders dan de rest van haar zussen. Wanita groeit op in complete onzekerheid en moet altijd leven met de vraag of zij misschien echt niet bij de familie hoort.

DNA ONBEKEND

Wanita's grote zus Carmelita schakelt daarom het programma DNA onbekend in om eindelijk eens antwoord te krijgen. Aan de hand van een DNA-test komen de zussen erachter of ze nu wel of geen familie zijn. Het nieuws valt Wanita zo zwaar dat ze ervan flauwvalt.

Ster advertentie
Ster advertentie