Up 2 Date

Man gebruikt Eminem lyrics om te verklaren waarom hij vriendin en dochtertje doodstak

  1. Newschevron right
  2. Man gebruikt Eminem lyrics om te verklaren waarom hij vriendin en dochtertje doodstak

Een Amerikaanse man verklaarde waarom hij zijn vriendin en haar dochtertje had doodgestoken, aan de hand van lyrics van Eminem. Volgens de veroordeelde voelde hij zich "niet gerespecteerd" en kon hij zijn reden voor de moord het best verwoorden met lyrics van Eminem uit de 2010 track Space Bound.

pijn

Tijdens verhoor quote hij het nummer van Eminem:

"Speel geen spelletjes
Het wordt gevaarlijk als je me naait
Want als ik gekwetst word, ga ik jou laten voelen hoe het is om pijn te lijden
Want ik ben als vuil behandeld voordat jij kwam en liefde [love] is kwaadaardig [evil]
Spel het achterstevoren en je ziet het vanzelf"

De track gaat over een man die zijn vriendin wurgt en daarna zichzelf doodschiet, omdat hij beseft dat ze niet meer van hem houdt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gruwelijk

Patrick, zoals de man heet, stak zijn vriendin 26 keer en sneed haar de keel door. Haar vierjarig dochtertje, die pasgeleden van kanker was hersteld, riep toen om haar moeder. Daarna stak Patrick ook haar twee keer.

Toen hij zich ervan had verzekerd dat beiden dood waren, dacht hij erover na om zelfmoord te plegen. In plaats daarvan stak hij het huis in brand met de kleurboeken van de peuter, vertelde hij aan de politie.

Vluchten

De man ontkende eerst dat hij de moorden had gepleegd en beweerde huilend in de rechtszaal dat hij in de badkamer schuilde, terwijl iemand anders zijn vriendin en het meisje gewelddadig toetakelde. Hij bekende schuld toen zijn moeder en baby momma opgepakt waren, omdat zij hem wilden helpen vluchten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie