Up 2 Date

Je vrienden kunnen dates voor jou fixen via nieuwe app Wingman

  1. Newschevron right
  2. Je vrienden kunnen dates voor jou fixen via nieuwe app Wingman

Ben jij ook altijd dates aan het fixen voor die eeuwige single vriend of vriendin? Dat hoeft tegenwoordig niet meer in de club of bij de caissière in de supermarkt, want het kan ook online! Wingman is een nieuwe app die jou kan helpen met je Cupido-drang.

Je kunt serieus gaan swipen voor de perfecte soulmate voor jouw beste vriend of vriendin, maar je kan het natuurlijk ook helemaal opfokken...

Matchmaker

Eigenlijk is Wingman dus geen datingapp, maar een match makingapp. Je single vriend of vriendin kan zelf geen profiel maken of chatten met de matches. Als die persoon hetzelfde denkt over jouw vriend, dan is er een match en kunnen de twee vrijgezellen contact met elkaar opnemen. Vanaf dat moment ben jij als matchmaker overbodig.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Blauwtje

De app werkt op dezelfde manier als de populairste datingapps. Je kan een profiel aanmaken voor je single vriend of vriendin en al swipend op zoek gaan naar zijn of haar perfecte match. En als diegene jouw vriend of vriendin niet leuk vindt, geen probleem. Je hoeft je homeboy of -girl niets te vertellen!

Nummer één

De app kan daarnaast ook nog eens jouw eigen ego strelen. Ben jij echt een baas als het gaat om wingen? Je kan je skills bewijzen door zoveel mogelijk vrienden aan een match helpen. Zo kun jij officieel de nummer één wingman worden!

Ster advertentie
Ster advertentie