Up 2 Date

Martin Garrix jongste op miljonairslijst van Quote

  1. Newschevron right
  2. Martin Garrix jongste op miljonairslijst van Quote

Martin Garrix is de jongste op de lijst van jonge miljonairs van Quote. De 21-jarige staat als nummer één dj op de 39e plek en is geschat zo'n 14 miljoen euro waard. Volgens het tijdschrift zijn er dit jaar meer twintigers in de lijst dan ooit.

Ladies?

DJ-collega's Hardwell en Afrojack, allebei 29 jaar, doen het net iets beter dan Martin met 16 miljoen euro. Doutzen Kroes is met een geschat vermogen van 24 miljoen de rijkste jonge BN'er. Ze is naast model Lara Stone, Sylvie Meis en ontwerpster Marieke Meulendijks een van de vier vrouwen in de top 100. Daarmee is het aantal miljonairsvrouwen nog nooit zo laag geweest.

Rijker dan ooit

Aan de andere kant zijn er dit jaar maar liefst acht twintigers in de jonge miljonairslijst. Dat is twee keer zoveel als in 2016. Ook staat de teller op hun bankrekening hoger dan ooit, zo'n 2.367 miljard euro meer dan vorig jaar.

Opvallend is dat niet alleen de glamour beroepen erin voorkomen. Een jonge aardbeienteler, een springkussenbaas en een e-bike verkoper komen ook voor in de ranglijst. Op nummer één staat de oprichter van Thuisbezorgd.

De volledige lijst van jonge miljonairs brengt Quote donderdag uit voor niet-abonnees.

Ster advertentie
Ster advertentie