Up 2 Date

R. Kelly leider van een vrouwensekte?

  1. Newschevron right
  2. R. Kelly leider van een vrouwensekte?

Nieuwe berichten zijn naar buiten gekomen over R. Kelly en zijn voorliefde voor jonge vrouwen. Hij schijnt nu de leider van een vrouwensekte te zijn die zes vrouwen tegen hun wil vasthoudt.

gehersenspoeld

Buzzfeed News schrijft over de ouders van een 19-jarig meisje die met de I Believe I Can Fly-zanger in contact kwam in 2015. Hij zou geïnteresseerd zijn in haar zangtalent en haar ouders waren daar heel blij mee. Maar nu is hun dochter volgens de ouders gehersenspoeld. Toen ze haar voor het laatst in december 2016 zagen, leek ze net een gevangene.

"Ik knuffelde haar de hele tijd maar zij bleef zeggen dat ze verliefd is en dat [Kelly] degene is die voor haar zorgt."

controle over alles

Drie oud-leden van Kelly's 'inner circle' vertellen dat zes vrouwen op dit moment in verschillende huizen van R. Kelly in de buitenwijken van Chicago en Atlanta wonen. Volgens hen controleert hij elk gedeelte van hun leven.

"Hij bepaalt wat ze eten, hoe ze zich kleden, wanneer ze douchen, wanneer ze slapen en hoe ze seks hebben."

Ontkenning

In het lange artikel van Buzzfeed zijn nog meer verhalen te vinden van meisjes die in handen vallen van Kelly. Maar volgens een woordvoerder van Kelly, zijn deze beschuldigingen allemaal onzin.

"We kunnen alleen maar gissen waarom mensen een groot artiest naar beneden blijven halen. Het is interessant dat verhalen en sprookjes weer terug naar boven komen terwijl hij geweld juist wil stoppen en liefde en vrede wil omarmen."

Vorig jaar claimden mensen al dat hij een eigen harem zou hebben. R. Kelly wordt er al jaren van verdacht, seks te hebben met minderjarige meisjes.

Ster advertentie
Ster advertentie