Up 2 Date

Kendrick Lamar geeft fan een levensveranderend cadeau

  1. Newschevron right
  2. Kendrick Lamar geeft fan een levensveranderend cadeau

Kendrick Lamar heeft één van zijn grootste fans een prachtig cadeau gegeven. Voor zijn concert in Dallas nam hij de tijd om Jennifer Phillips te ontmoeten. Zij zit sinds 2007 in een rolstoel. Haar grootste wens was een aangepaste auto zodat ze er zelf weer op uit kan gaan. En dat regelde de gulle Kendrick voor haar.

Auto-ongeluk

Jennifer Phillips raakte tien jaar geleden gewond aan haar rug in een auto-ongeluk. Ze is al jarenlang een enorme fan van Kendrick Lamar. Zij was bij Kendricks allereerste concert in Dallas en ging daarna naar alle shows die hij ooit in Dallas gaf.

Ze is fan van elke artiest van het Top Dawg Entertainment-Label waar Kendrick ook is getekend. Niet alleen vanwege de goede muziek, maar ook omdat het volgens haar geweldige mensen zijn die haar niet als een onbekende of als zielig persoon behandelen

Bericht

Op haar social media-accounts deelt ze het verhaal en de foto's. Naast een auto gaf Kendrick haar ook een Damn-jasje met zijn handtekening en een mooi bericht:

"Bedankt dat je altijd achter mij staat. Je inspireert me. Je bent sterk en positief. Je bent aardig en mooi. Voor alle jaren dat je mij hebt geïnspireerd, is het minste dat ik terug kan doen jou comfortabel door de stad te laten rijden. Een cadeau van mij aan jou. Je wordt altijd gewaardeerd."

Ster advertentie
Ster advertentie