Up 2 Date

VIDEO: Lesbisch koppel zoekt naar zaad via YouTube

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Lesbisch koppel zoekt naar zaad via YouTube

Het lesbische koppel Scarlet en Joyce willen heel graag een kindje samen, maar de zoektocht naar een zaaddonor blijkt niet makkelijk. Daarom hebben ze een grappige oproep gedaan via YouTube.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Grappig maar geen grapje

In de video zie je hoe de twee dames naar een dierenwinkel, een tuincentrum en een bouwmarkt, op zoek naar zaad. Hoewel het filmpje grappig is, is de boodschap serieus. Zij willen een zaaddonor.

donorbank

Natuurlijk hebben ze het al een keer geprobeerd via de donorbank in het ziekenhuis, maar daar heeft het stel geen goede ervaringen mee. Aan Metro vertellen ze dat ze niet goed met de gegevens omgaan.

"Er werd niet heel zorgvuldig omgegaan met gegevens”, stelt Scarlet. „Van een van de donorbanken hoorden we na een half jaar ineens dat ze failliet waren en bij een ander ziekenhuis waren de dossiers al bij binnenkomst verwisseld."

interesse?

En dus proberen Scarlett en Joyce het via hun YouTube-kanaal Ik vrouw van jou waar ze een groot bereik hebben met hun 41K volgers. Serieus geïnteresseerd? Mail Joyce en Scarlet dan op: ikvrouwvanjou@gmail.com

Foto: YouTube/Joyce Everink en Scarlet Hemkes

Ster advertentie
Ster advertentie