Up 2 Date

Sarita Lorena komt met verklaring in rechtszaak doodgeschoten vriend Siki Martina

foto: Sarita Lorena
  1. Newschevron right
  2. Sarita Lorena komt met verklaring in rechtszaak doodgeschoten vriend Siki Martina

Vandaag behandelt de Rotterdamse rechtbank de strafzaak tegen twee mannen die dj en producer Siki Martina vorig jaar hebben doodgeschoten. Tijdens deze zaak zullen zijn vriendin Sarita Lorena en zijn moeder met een slachtofferverklaring komen.

Verdachten

Siki Martina werd vorig jaar op 10 juli doodgeschoten op een parkeerdek bij het metrostation Coolhaven in Rotterdam-West. Hij werd in het bijzijn van zijn neef neergeschoten in zijn romp en overleed. Niet lang daarna werden er twee verdachten aangehouden, namelijk Ruchelo C. en Christopher L. Wie uiteindelijk het fatale schot heeft gelost, is niet duidelijk. Wel is er hoogstwaarschijnlijk door beide partijen geschoten. Volgens het OM zou Siki als enige niet geschoten hebben. Zijn neef zou teruggeschoten hebben op de daders en wordt daarom wel berecht. Hij zal volgende maand voor de rechtbank staan.

Goede en slechte dagen

Sarita Lorena liet vorig jaar weten dat het niet goed met haar ging na de dood van haar vriend Siki Martina. "Ik heb goede en slechte dagen. Ik heb mijn stille battles." Sarita moet nog wennen aan het alleen zijn, maar probeert haar dagen met veel afleiding te vullen. "Ik ben weer volop bezig met muziek en focus op het positieve."

Ster advertentie
Ster advertentie