STER Advertentie

FunX presents Nicky Jam

FunX presents Nicky Jam

Maandag 5 maart 2018 - 06:30 uur

Deze man aankondigen is bijna overbodig, want hij staat erom bekend zichzelf áltijd te introduceren aan het begin van een track: Nicky Jam. Op vrijdag 1 juni staat hij in AFAS Live met zijn The Series-tour en jij kunt erbij zijn!

Online
Je kunt kaarten winnen in verschillende radioshows, maar ook online kun je in de prijzen vallen. Ga naar onze winpagina, geef het juiste antwoord op de vraag en vul je gegevens in om kans te maken op die tickets!

De Puerto Ricaanse-Dominicaanse reggaetonzanger Nicky Jam onderscheidt zichzelf met zijn zwoele stem. Hij staat bekend om grote hits als TravesurasTe BuscoHasta el Amanecer en El Amante. Daarnaast is hij te horen op nummers van andere grote Latin-artiesten, zoals Pitbull, Ricky Martin, J Balvin, Ozuna, Daddy Yankee, Enrique Iglesias, Romeo Santos en Shakira. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.events.event.36619-funx-win-kaarten-voor-nicky-jam"}