STER Advertentie
STER Advertentie

Win kaarten voor FunX Sweet 16 met droomoptredens van FunX-artiesten

Win kaarten voor FunX Sweet 16 met droomoptredens van FunX-artiesten

Maandag 3 september 2018 - 06:45 uur

|

Door:

Burç

FunX wordt dit jaar zestien en daarom pakken we groots uit met een dikke FunX Sweet 16-party! Op 21 september wordt Villa Thalia omgetoverd tot een droomverjaardag met optredens van héél veel FunX-artiesten en een flink aantal verrassingen, want zestien jaar wordt je maar één keer in je leven. Een cadeautje hoeft je trouwens niet mee te nemen, want tijdens FunX Sweet 16 word jij in de watten gelegd. Het enige dat je hoeft te doen is een kaartje fixen en in je sickste outfit langskomen.

Optredens

FunX pakt tijdens FunX Sweet 16 flink uit met optredens van Leafs, ValsBezig, Esko Ft. Hansie & Lauwtje, Young Ellens, Gio, Jairzinho, Tur-G & Zoë-Jadha, Superior, Hato, Moradzo, Wef, Robin Roxette, 4shobangers én een Mystery Guest! De hosts van de avond zijn Jaimy en Ouassima!

Win!

Hou er wel rekening mee dat je kaarten voor FunX Sweet 16 niet kunt kopen. De tickets worden weggegeven via de verschillende radioshows, via de FunX socials en natuurlijk online. Je maakt onder andere kans door het Sweet 16-formulier hieronder in te vullen.

Populair op FunX.nl

  • Zeker 290 doden en 500 gewonden bij meerdere aanslagen in Sri Lanka

  • Ongelofelijke Indiase jongen leert iedereen een lesje bij Britain's Got Talent

  • Ruik je vandaag een brandlucht? Grote kans dat het uit Duitsland komt

  • Winne en Jayh zetten Rotterdam in de schijnwerpers

  • David Bijker vreesde voor leven van vrouw en kinderen in Sri Lanka

  • Vreselijke verhaal van tieners die jarenlang onterecht vastzaten in serie When They See Us

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.events.event.38832-win-kaarten-voor-funx-sweet-16-met-heel-veel-optredens-van-funx-sterren"}