STER Advertentie
STER Advertentie

Meld je aan voor de FunX DJ Battle 2019!

Woensdag 13 februari 2019 - 18:01 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

FunX daagt ook dit jaar dj's uit om zoveel mogelijk tracks aan elkaar te mixen binnen twee minuten. Denk jij dat je genoeg skills hebt om de FunX DJ Battle op je naam te schrijven zoals Miguell Kaidel dat deed in 2018? Meld je dan aan voor de voorrondes van de derde FunX DJ Battle! DJ Irwan en DJ Flava zijn de juryleden en zullen jou beoordelen op je mixingskills. 

Finale

Veertien dj's krijgen de kans om hun skills te tonen tijdens de voorrondes in Start. De winnaars mogen door naar de finalerondes die 18 april van 22.00 tot 04.00 uur plaatsvinden in de Annabel in Rotterdam. 

Meedoen

Denk jij dat jij de skills bezit om dit jaar de winnaar te worden van de FunX DJ Battle? Stuur dan een video in waarin te zien en te horen is dat je zoveel mogelijk tracks in twee minuten aan elkaar mixt. Op die manier maak je meer kans op een uitnodiging voor de voorrondes van de FunX DJ Battle. Aanmelden kan tot en met 22 februari! 

Prijzen

De winnaar gaat niet alleen naar huis met de felbegeerde FunX DJ Belt, maar mag ook een set draaien tijdens de FunX Music Awards. En dat is niet alles! Je krijgt namelijk ook nog een kwartaal lang een eigen uur op FunX. 

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.events.event.40856-meld-je-aan-voor-de-funx-dj-battle-2019"}