STER Advertentie
STER Advertentie

FunX DJ Battle in Annabel Rotterdam

Woensdag 13 februari 2019 - 18:01 uur

|

Door:

Kavita

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

FunX daagt ook dit jaar dj's uit om zoveel mogelijk tracks aan elkaar te mixen binnen twee minuten. Op deze manier kunnen acht dj's zich kwalificeren voor de derde FunX DJ Battle in de Annabel in Rotterdam. DJ Irwan, Abstract en Flava zijn de juryleden en bepalen - samen met jou - wie de winnaar wordt van de FunX DJ Battle 2019. 

Finale

Veertien dj's krijgen de kans om hun skills te tonen tijdens de voorrondes in Start. De winnaars mogen door naar de finalerondes die 18 april van 22.00 tot 04.00 uur plaatsvinden in de Annabel in Rotterdam. Rondom de optredens van de kandidaten, maken we de avond compleet met optredens van SXTEEN, Jhorrmountain, JoeyAK, Irwan, Flava, Abstract, Superior, Moradzo en dj Wef.

Prijzen

De winnaar gaat niet alleen naar huis met de felbegeerde FunX DJ Belt, maar mag ook een set draaien tijdens de FunX Music Awards. Daarnaast mag de winnaar optreden op Get Loose Festival en Rotterdam Unlimited. En dat is niet alles! Je krijgt namelijk ook nog een kwartaal lang een eigen uur in de zaterdagprogrammering van FunX. 

Bij zijn?

Wil je meefeesten in Annabel? Meld je dan hier aan! Let op: je moet 18 jaar of ouder zijn.

Populair op FunX.nl

  • Fataal ongeluk Den Haag: een van hen zou dit weekend trouwen

  • Moslima gaat viraal met selfie bij anti-islamdemonstratie

  • 24-jarige Manuel wint jackpot van 769 miljoen dollar

  • 5 feesten waar je gratis heen kunt gaan op Koningsdag

  • Rapper YNW Melly kan de doodstraf krijgen

  • Diddy over hoe overlijden Kim zijn leven beïnvloedde: "Mijn kinderen komen nu voor alles"

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.events.event.40856-meld-je-aan-voor-de-funx-dj-battle-2019"}