STER Advertentie
STER Advertentie

Meld je aan voor het FunX E-voetbaltoernooi in het stadion van PSV

Meld je aan voor het FunX E-voetbaltoernooi in het stadion van PSV

Maandag 4 maart 2019 - 07:36 uur

Op zaterdag 16 maart nemen verschillende FIFA-duo's het tegen elkaar op tijdens het FunX e-voetbaltoernooi! Onder andere Woenzelaar, Kid de Blits, Jhorrmountain, Jasha en FlowdeWolf bewapenen zich met controllers en gaan van 13:00 tot 18:00 uur in het Philips-stadion van PSV de strijd aan tegen een aantal FunX-luisteraars. 

FIFA 19

De game die de duo's in de E-sportsruimte van PSV in Eindhoven gaan spelen, is FIFA 19 op de Playstation 4. De uiteindelijke winnaars kunnen als één van de weinigen op de wereld zeggen dat ze een FunX-controller bezitten. Ook zijn ze automatisch beter dan een aantal FunX-artiesten en ze kunnen met de eer gaan strijken in de thuisbasis van een van de beste e-voetballers van de wereld: Stefano Pinna van PSV.

Meedoen als duo? Aanmelden kan hier!

Vul je naam in
Vul je leeftijd in
Vul je telefoonnummer in
Vul je e-mailadres in
Vul een antwoord in

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.events.event.41149-funx-e-voetbaltoernooi-in-het-philipsstadion-van-psv"}