STER Advertentie
STER Advertentie

Lil' Kleine geeft Het Concert in de Ziggo Dome

Dinsdag 12 februari 2019 - 16:49 uur

|

Door:

Burç

Lil' Kleine geeft zaterdag 11 mei een solo show in de Ziggo Dome die de rapper Het Concert heeft genoemd. Het is de volgende stap in zijn rapcarrière, maar het zet de lat ook hoger voor de hiphopwereld. Lil' Kleine is namelijk de eerste Nederlandse rapper die solo in de Ziggo Dome gaat staan.

Klaar voor de Ziggo Dome

Lil' Kleine zal tijdens Het Concert veel nieuwe muziek laten horen, maar natuurlijk hoor je ook de welbekende FunX-hits langskomen in de Ziggo Dome. Vorig jaar vertelde Kleine dat het na Paradiso en AFAS Live tijd werd voor Carré. De Arena en de Ziggo Dome vond de artiest destijds nog te groot, maar een jaar later durft hij de uitdaging aan.

Show van wereldformaat

"Het is nu tijd om een stap groter te gaan en een show van wereldformaat neer te zetten", zegt Lil' Kleine over Het Concert in de Ziggo Dome waar hij 17.000 bezoekers kan verwelkomen. "We halen alles uit de kast en werken de komende maanden keihard om een avond te garanderen die mensen niet snel zullen vergeten."

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Vanaf 1 augustus krijg je 150 euro boete voor dragen van boerka

  • 66-jarige ambtenaar die geobsedeerd is door Tupac verliest baan

  • Schokkend: Doden bij attractie die op hoge snelheid crasht

  • Jandino gaat half jaar op vakantie: "Nu is het tijd voor Dino"

  • Beyoncé dropt kleurrijke en krachtige clip van The Lion Kings 'Spirit'

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.events.event.41240-lil-kleine-geeft-het-concert-in-de-ziggo-dome"}