STER Advertentie
STER Advertentie

Katy Perry aangeklaagd vanwege geamputeerde teen

Katy Perry aangeklaagd vanwege geamputeerde teen
ANP

Woensdag 30 augustus 2017 - 10:54 uur

Tijdens Katy Perry's Prismatic World Tour in 2014 heeft een crewlid haar teen verloren. De dame in kwestie, Christina Fish, was in die tijd werkzaam als toneelknecht toen het ongeluk gebeurde. Ze heeft een aanklacht tegen Katy Perry ingediend. 

muur

Het ongeluk gebeurde tijdens het concert in New York City. Christina Fish werd gevraagd om een muur te verplaatsen. Deze muur kwam vast te zitten en rolde uiteindelijk over haar voet heen. De toneelknecht voelde dat het meteen mis was met haar teen en merkte dat de teen zich vulde met bloed. De ernst van het ongeluk werd niet ingezien, want Christina Fish kreeg alleen wat ijs aangeboden om haar voet te koelen. Uiteindelijk heeft een vriend haar naar het ziekenhuis gebracht. 

Afgestorven

In het ziekenhuis bleek dat het inderdaad mis was met haar teen. De teen was zo ernstig beschadigd dat deze ondertussen zwart geworden was. In het ziekenhuis is toen besloten om de teen te amputeren. Christina Fish heeft haar voet maanden niet kunnen bewegen. 

Geld

De toneelknecht geeft aan dat ze door een hoop emotionele ellende is gegaan. Ook kan ze haar grote passie yoga niet meer beoefenen. Vanwege alle ellende heeft ze zowel Katy Perry als Live Nation aangeklaagd. Ze wil graag een geldbedrag als schadevergoeding. Om hoeveel geld het gaat is niet bekend. 

 

Als je de geamputeerde teen wil zien, klik dan hier

Populair op FunX.nl

  • 'Lionel Messi stopt bij FC Barcelona'

  • Jason Derulo dropt nieuwe versie van 'Coño'

  • Défano Holwijn legt in BLM-class uit waarom het woord 'halfbloedje' niet meer kan

  • Dit bedrijf fixt een bijbaan voor je en betaalt je volledige studie

  • Er komt een vervolg op de omstreden erotische Netflix-hit '365 Days'

  • Boef en Numidia de DiXte met TikTok-tune 'Tout Est Bon'