STER Advertentie
STER Advertentie

Het nieuwe YouTube fenomeen: video's van vrouwen die doen alsof ze je vriendin zijn

Dinsdag 27 november 2018 - 12:21 uur

|

Door:

Yemima

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Als je single bent, kan het soms nogal eenzaam zijn als je 's avonds weer alleen je bed in kruipt. In dat geval is er ASMR Girlfriend Roleplay. Dit zijn meisjes die zichzelf filmen terwijl zij in bed liggen, lieve woordjes fluisteren en soms voorzichtig het beeld kussen of strelen. Het is bijna alsof je met je vriendin in bed ligt. Morad en Shay belde Guus Voorham op. Hij deed onderzoek naar deze Girlfriend Roleplays, en maakte er zijn afstudeerfilm Alone Together van.

ASMR girlfriend

De populariteit van deze ASMR Girlfriend Roleplays blijft maar stijgen. Op YouTube halen deze dames wel honderdduizenden views. Guus legt uit waarom: ''Wat je veel ziet in de reacties is dat het helpt om te slapen, dus misschien is het zo populair omdat veel mannen een laptop in hun bed leggen en in slaap vallen terwijl de video aanstaat.''  Lees ook: Mandy over merkwaardige ASMR-trend: "Je houdt ervan of niet, er zit niks tussenin"

fetish

De makers van deze Girlfriend Roleplays ontkennen stellig dat het seksueel is, alleen soms lijkt het volgens Guus toch wel een beetje zo. Sommige mannen zouden deze filmpjes kunnen ervaren als een soort fetish.''Het is wel geassocieerd met seks op dezelfde manier dat knuffelen dat ook is, maar het is niet per se seksueel,'' zegt de documentairemaker.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
 

Populair op FunX.nl

  • Deze twee albino-zusjes veroveren Instagram met hun prachtige foto's

  • TVOH-kijkers boos op Lil Kleine na wegstemmen 16-jarige Charine

  • Zus van overleden Fabienne (Over Mijn Lijk): "Ik mis haar positiviteit"

  • Famke Louise werkt samen met Afro Bros op 'Sexy Loca'

  • Inez, Ali B, Kes en Ayoub over viral TVOH-battle: "We zagen dit niet aankomen"

  • Rijden met alcohol op? Dan kan je straks meteen je rijbewijs kwijtraken