Headlines - FunX.nl https://www.funx.nl/headlines Sat, 17 Nov 2018 18:00:52 +0100 Joomla! - Open Source Content Management nl-nl Bilal Wahib (Mocro Maffia): 'Na die seksscène praten we niet meer tegen elkaar' https://www.funx.nl/news/omg/39752-bilal-wahib-mocro-maffia-na-die-seksscene-praten-we-niet-meer-tegen-elkaar https://www.funx.nl/news/omg/39752-bilal-wahib-mocro-maffia-na-die-seksscene-praten-we-niet-meer-tegen-elkaar {video "https://www.youtube.com/watch?v=iFzHlR2a1Rw"}

De Nederlandse acteurs Bilal Wahib die in de serie Mocro Maffia zit, is in de meest recente aflevering van Supergaande Talkshow te gast. Hij zit daar samen met zijn collega uit de seriem Oussama Ahammoud (Muis). In het interview is hij zeer openhartig over de sekscène die hij op moest nemen voor Mocro Maffia. En dat liep niet helemaal af zoals hij had gepland. 

leuk om te doen

Als Qucee en Nesim hem vragen hoe het was om voor het eerst in zijn leven een seksscène op te nemen, is Bilal best openhartig. "Ik vond het leuk om te doen. Het was ook iets wat ik altijd al een keer had willen doen." 

ontlopen

Hij vervolgt dat er echter wel een beetje een naar gevolg aan de scène vast heeft gezeten: "Het was best ongemakkelijk voor mij, omdat het meisje waarmee ik de seksscène speelde in de vierde van de toneelschool zat en ik in de eerste. Wij praten bijvoorbeeld niet meer met elkaar nu. Het lijkt alsof we elkaar een beetje ontlopen. Dat gebeurt dan." 

"Ik dacht dat je door zo'n scène juist closer zou worden, maar blijkbaar niet. Op de set zelf wat het trouwens niet ongemakkelijk. Dan ben je gewoon aan het werk." 

 

geen probleem

Bilal vertelt ook dat zijn moeder totaal geen problemen had met de scène. "Zij is daar helemaal niet moeilijk mee. Mijn vader? Die spreek ik niet zoveel dus ik weet niet of hij dat meegekregen heeft. En ook al zou hij er iets van vinden, dan boeit het me niet. Ik doe mijn ding." 

tweede seizoen

De twee hebben het ook nog even over een eventueel tweede seizoen van Mocro Maffia, maar daar is nog niets over duidelijk. 

"We hebben nog geen script gekregen. We weten evenveel als jullie. Maar we weten wel dat áls er een tweede seizoen komt, hij fucking dik gaat worden." 

 

 

]]>
News Sat, 17 Nov 2018 13:01:12 +0100
6ix9ine presenteert nieuwe vriendin via Instagram Live https://www.funx.nl/news/omg/39751-6ix9ine-presenteert-nieuwe-vriendin-via-instagram-live https://www.funx.nl/news/omg/39751-6ix9ine-presenteert-nieuwe-vriendin-via-instagram-live Het liefdesleven van 6ix9ine is amper bij te houden, maar de Amerikaanse rapper heeft gisteren via een Instagram Livestream zijn nieuwste vriendin aan het grote publiek laten zien. En die lijkt verdacht veel op een hele bekende rapster... 

Ayleks en Sara

Een paar dagen geleden beweerde Tekashi 6ix9ine nog dat hij niemand anders dan zijn vriendin en de moeder van zijn dochtertje Sara als grote liefde zou hebben en eerder lag hij nog in bed met de ex van aartsrivaal Trippie Red: Ayleks. 

Die twee dames lijken echter allemaal alweer vergeten, want de nieuwste vriendin van de rapper werd vannacht gepresenteerd via Instagram Live. In een filmpje haalt hij de vrouw in kwestie naar voren, om vervolgens uitgebreid te knuffelen en kussen voor het oog van ruim 45 duizend fans die meekijken.

{video "https://www.youtube.com/watch?v=JdHDkPza68Q"}

 

cardi B

Wie de nieuwe vriendin van de rapper precies is weet nog niemand, maar er zijn al een paar fans die gereageerd hebben dat het meisje wel heel erg lijkt op een andere bekende artiest: Cardi B. Wij zijn benieuwd hoe lang deze liefde standhoudt... 

]]>
News Sat, 17 Nov 2018 11:33:46 +0100
Anouk noemt argumenten Lil Kleine in The Voice 'bullshit' https://www.funx.nl/news/omg/39750-anouk-noemt-argumenten-lil-kleine-in-the-voice-bullshit https://www.funx.nl/news/omg/39750-anouk-noemt-argumenten-lil-kleine-in-the-voice-bullshit {video "https://www.youtube.com/watch?v=521D3vsu4Zw"}

Ruim 1,6 miljoen mensen zaten gisterenavond weer voor de buis om de derde ronde van de Blind Auditions van The Voice of Holland te kijken. En daar haalde Anouk aan het eind van de aflevering even flink uit naar collegacoach Lil Kleine. 

at last

Als allerlaatste persoon deze aflevering doet de 25-jarige Sophie van der Stok auditie voor de vier coaches. Ze zingt het nummer At Last en doet dat zó goed, dat alle vier de stoelen omdraaien.

De dolgelukkige Sophie luistert naar het jurycommentaar, waar eerst Anouk aan het woord komt. 

"Ik vind dat je een fantastische stem hebt, maar ik vind ook dat je een paar gekke maniertjes hebt", begint Anouk.

"Het is soms een beetje geacteerd, met de manier waarop je omhoog kijkt bijvoorbeeld. Het is soms een beetje te theatraal. Dat had helemaal niet gehoeven, want je hebt die stem en that's enough!" 

hoger level

De zangeres geeft in de show aan dat ze graag met Sophie wil werken om haar naar een hoger level te tillen, maar dan is Lil Kleine aan het woord. 

"Lieverd, je doet mee aan The Voice of Holland hè, niet aan The Look of Holland. Je hebt heel mooi gezongen", begint Lil Kleine. In zijn verdere betoog vraagt hij Anouk waarom ze het zo kut vond wat ze deed. "Ik zei niet kut, ik zei dat ze het gewoon niet nodig had", antwoordt Anouk. 

twijfel

Als Sophie toe is aan het kiezen voor een coach, geeft ze toe dat ze twijfelt tussen Anouk en Lil Kleine, waarop Lil Kleine zijn kans grijpt om Sophie over de streep te trekken. "Ik weet zeker dat ik jou echt, echt, écht heel bekend kan maken", geeft Lil Kleine als argument om Sophie in zijn team te krijgen. "Ik weet niet wat Anouk voor je gaat doen..." 

"Ik ga jou never nooit zeggen dat ik jou een ster ga maken, want dat gaat waarschijnlijk helemaal niet gebeuren", reageert Anouk pinnig. 

"Wat ik jou kan beloven is niet dat je een ster wordt, maar ik kan je zeker beter maken, ik kan je zeker de juiste tools en tips geven om jezelf te ontwikkelen en daar te komen waar jij wil zijn en dat heb je nodig." 

bullshit

Na lang twijfelen besluit Sophie toch om voor Lil Kleine te gaan, wat Anouk duidelijk een stomme keuze vindt, blijkt als ze hoofdschuddend en met opgetrokken wenkbrauwen naar Ali B kijkt. Als Sophie de andere coaches komt bedanken zegt Anouk tegen haar: "Je hebt het fantastisch gedaan, maar wat Lil Kleine loopt te verkondigen is gewoon bullshit."

We gaan de komende maanden zien of Anouk gelijk krijgt... 

]]>
News Sat, 17 Nov 2018 10:54:14 +0100
Virgil van Dijk geeft jas aan bibberend meisje (7) https://www.funx.nl/news/up-2-date/39749-virgil-van-dijk-geeft-jas-aan-bibberend-meisje https://www.funx.nl/news/up-2-date/39749-virgil-van-dijk-geeft-jas-aan-bibberend-meisje {twitter https://twitter.com/NOSsport/status/1063520010721812480 }

In de wedstrijd tussen Nederland - Frankrijk die gisterenavond werd gespeeld, viel niet alleen het sterke Nederland op, maar ook een hele lieve actie van Virgil van Dijk. 

jasje op schouders

De verdediger van Oranje die normaal bij Liverpool speelt, zag dat het meisje dat met hem mocht oplopen nogal een klap kreeg van het plotselinge koude weer van gisteren. Zonder aarzelen trok hij zijn trainingsjasje uit en legde het over de schouders van het bibberende meisje. En dat leverde hem en het meisje honderden vertederende reacties op Twitter op. 

trots

Het blijkt te gaan om de 7-jarige Fieke uit het Brabantse Riel. Volgens het Brabants Dagblad voetbalt ze fanatiek en was ze hartstikke trots dat ze met Virgil mee mocht lopen aan het begin van de wedstrijd. Dat ze ook viral zou gaan op Twitter vanwege de lieve actie van Virgil had ze alleen even niet zien aankomen, maar het bezorgde haar een onvergetelijke avond. 

"Ze vond Virgil echt heel lief”, vertelt moeder Sietske van Hal aan het AD.

"Virgil zag in de spelerstunnel al dat Fieke het koud had. Hij vroeg of ze zijn jasje wilde, maar ze zei dat het niet nodig was. Toen ze op het veld stonden, hield hij haar warm en besloot hij toch zijn jasje om haar heen te slaan. Echt heel lief.”

spierziekte

Haar moeder gaf Fieke op voor het hand in hand met de spelers het veld oplopen, omdat ze vond dat Fieke wel iets leuks verdiende. "Fieke is geboren met een spierziekte. Ze is een hartstikke positief meisje, maar ze heeft regelmatig therapie en heeft op school moeite met schrijven. Ze zit op typeles en moet iedere dag verplichte opdrachten doen. We wilden iets leuks voor haar doen."

En die wens is heel goed vervuld: na afloop van de wedstrijd heeft de kleine Fieke ook nog even bij Virgil op schoot gezeten, verklapt Sietske. 

{twitter https://twitter.com/davezonderop/status/1063547736195297285 }

]]>
News Sat, 17 Nov 2018 09:56:50 +0100
Aya Nakamura met 'Djadja' op #1 in de FunX DiXte 1000 https://www.funx.nl/news/funx/39748-aya-nakamura-met-djadja-op-1-in-de-funx-dixte-1000 https://www.funx.nl/news/funx/39748-aya-nakamura-met-djadja-op-1-in-de-funx-dixte-1000

{video "https://www.youtube.com/watch?v=iPGgnzc34tY"}

Aya Nakamura veroverde heel Nederland met Djadja en heeft nu ook de hoogste positie weten te bemachtigen in de FunX DiXte 1000! De zangeres met Malinese roots kreeg uiteindelijk de meeste stemmen voor de titeltrack van het album dat ze begin november uitbracht. Om dit te vieren komt Aya Nakamura volgende week naar de FunX-studio voor een exclusieve showcase en interview.

 

Top 5

Aya Nakamura streed met Djadja tegen Culo van Bizzey, Frenna, KM en Ramiks, Verleden Tijd van Frenna & Lil Kleine, Nightvision van Broederliefde en Sad! van XXXTentacion om de hoogste positie in de top 5. Het bleef lange tijd spannend, maar uiteindelijk trok Aya aan het langste eind.

CHECK HIER DE HELE FUNX DIXTE 1000!

Kwart miljard op Youtube

Djadja kwam dit jaar op #1 binnen in de XChart en werd kort daarna dé zomerhit van het jaar die overal werd meegezongen. Aya Nakamura veroverde niet alleen Nederland, maar ging de hele wereld over. Dat is ook wel te zien aan de cijfers van Djadja op YouTube. De #1 van de FunX DiXte 1000 is inmiddels al meer dan een kwart miljard keer bekeken op YouTube!

{instagram https://www.instagram.com/p/BqP5Fp-Fu48/ }

]]>
News Fri, 16 Nov 2018 17:52:24 +0100
Nienke Plas dropt haar eerste single en videoclip: 'VRIJDAG' https://www.funx.nl/news/music/39746-nienke-plas-dropt-haar-eerste-single-en-videoclip-van-vrijdag https://www.funx.nl/news/music/39746-nienke-plas-dropt-haar-eerste-single-en-videoclip-van-vrijdag {video "https://www.youtube.com/watch?v=aaMxT4LS_8o"}

Nienke Plas heeft haar eerste single en videoclip ever op de mensheid gebonkt. Het nummer heet VRIJDAG en gaat over de struggles van een alleenstaande moeder met onvoorwaardelijke liefde voor haar kind. In de video verruilt Nienke haar leven als vlogster even voor die van een stripper met veel problemen aan d'r hoofd. En die problemen komen in dit geval ook in de rechtszaal terecht, met Bizzey als haar advocaat. 

]]>
News Fri, 16 Nov 2018 13:08:14 +0100
Yung Felix, Zefanio en Ir-Sais in zonnige 'Mr Lova' video https://www.funx.nl/news/music/39747-yung-felix-zefanio-en-ir-sais-in-zonnige-mr-lova-video https://www.funx.nl/news/music/39747-yung-felix-zefanio-en-ir-sais-in-zonnige-mr-lova-video {video "https://www.youtube.com/watch?v=GpVecE6OWYA"}

Yung Felix verklapte donderdagavond in de DiXte Avondshow met Fernando en Ouassima al dat hij "lijp zenuwachtig" was voor de release van zijn nieuwe track Mr Lova met Zefanio en Ir-Sais. De producer vond het spannend om vandaag weer een commerciële tune te droppen en vertelde dat het lekker was om de video op Curaçao op te nemen.

Op Instagram legt Yung Felix de lat hoog, want hij noemt de clip die Framez Productions heeft geschoten voor Mr Lova zelfs zijn mooiste video ooit!

{instagram https://www.instagram.com/p/BqPaGPYigbb/ }

]]>
News Fri, 16 Nov 2018 13:13:43 +0100
School gaat dure merkjassen verbieden https://www.funx.nl/news/up-2-date/39745-school-gaat-dure-merkjassen-verbieden https://www.funx.nl/news/up-2-date/39745-school-gaat-dure-merkjassen-verbieden Je kan 500 euro investeren in een peperdure designerjas, maar voor hetzelfde geld fix je ook een goedkopere jas en kan je daarnaast nog op vakantie. Het lijkt erop dat een school in Engeland dit begrijpt en gaat daarom binnenkort het aantal vakanties onder hun leerlingen gaat stimuleren. Op de Woodchurch High School in Birkenhead, nabij Liverpool, wordt het dragen van dure jassen naar school na de kerstvakantie verboden. Of je nu een Canadese gans op je arm draagt, een eiland vol stenen hebt of altijd met je gezicht naar het noorden kijkt, dat maakt de school niet uit. Je komt er gewoon niet in.

Pestgedrag

Woodchurch wil het dragen van superdure jassen op school verbieden, omdat het pestgedrag zou stimuleren. De kids dragen al uniformen om pestgedrag te vermijden, maar met jassen gebeurt nu wat ze probeerden te voorkomen met de schooloutfits. Ze willen niet dat kinderen elkaar afrekenen op hun bankrekening en daarom is binnenkort de tijd van: "Kijk zijn jas cheap zijn, terwijl ik een gans op mijn arm draag!" definitief voorbij.

Armere kinderen

Een woordvoerder van de school zegt tegen de Liverpool Echo dat ouders en verzorgers overwegend positief en zelfs dankbaar zijn voor het dure jassen-verbod. Op deze manier wordt volgens hem voorkomen dat kinderen die minder belang hechten aan een dure jas of minder te besteden hebben gepest worden. Zo blijven ze gemotiveerd om het uiterste uit zichzelf te halen tijdens hun schoolcarrière. Deze anti-pestmaatregel valt in ieder geval goed op de socials van de school. Daar schrijft een ouder: "Wow, eindelijk een school die daadwerkelijk iets doet tegen pesten!"

Hoe regel je dat?

Maar hoe ga je checken of een kledingstuk duur is of niet? Sommige merken hebben goedkope winterjassen van 69 euro en een lijn met jassen ter waarde van 799 euro. Bonnetjes showen bij binnenkomst dan maar?

reese crev unsplash

]]>
News Fri, 16 Nov 2018 12:56:39 +0100
De diXte: HUTS van The Blockparty ft. Esko, Mouad Locos, JoeyAK, Young Ellens & Chivv https://www.funx.nl/news/music/39744-dixte-huts-van-the-blockparty-ft-esko-mouad-locos-joeyak-young-ellens-chivv https://www.funx.nl/news/music/39744-dixte-huts-van-the-blockparty-ft-esko-mouad-locos-joeyak-young-ellens-chivv {video "https://www.youtube.com/watch?v=GYk14hnua8k"}

HUTS a niffauw, doe normaal a niffauwww! De nieuwe diXte is voor The Blockparty Ft. Esko, Mouad Locos, JoeyAK, Young Ellens & Chivv. HUTS, is geproduceerd door de enige echte Puri en nu al een banger!

geiten?

De clip, die op 9 november online ging, staat momenteel op #3 in trending op Youtube. En dat is niet zo raar. Het zijn opmerkelijke beelden, die gedeeltelijk zijn opgenomen in de Bijlmer. Je ziet JoeyAK namelijk met een geit, Young Ellens die van een paard af valt en blote meiden met geitenkoppen. De videoclip is uitgebracht door Van Klasse en geschoten door 50 MM, die bijvoorbeeld ook de 4x Duurder-video heeft gedraaid. 

]]>
News Fri, 16 Nov 2018 12:24:25 +0100
Autotune Challenge: Ismo vergeet tekst, maar gooit gekke freestyle https://www.funx.nl/news/funx/356-dixte-1000/39743-autotune-challenge-ismo-vergeet-tekst-maar-gooit-gekke-freestyle-2 https://www.funx.nl/news/funx/356-dixte-1000/39743-autotune-challenge-ismo-vergeet-tekst-maar-gooit-gekke-freestyle-2 {video "https://www.youtube.com/watch?v=Xb7qxq3sUR0&feature=youtu.be"}

"En de tekst die weet ik niet, maar de flow die vergeet ik niet. Ik ben de beste."

Wanneer Ismo wordt onderworpen aan de Autotune Challenge, maar de tekst niet kent, is dat helemaal niet erg. Het gebeurde toen hij Verleden Tijd van Frenna en Lil' Kleine moest zingen, maar er een freestyle uitgooide. De rapper deed ook de tracks Laat Niet Los van Jairzinho en Leipe Mocro Flavour van Ali B, die hij wél uit volle borst mee kon rappen.

]]>
News Fri, 16 Nov 2018 11:46:43 +0100