• FunX NL
  • - Dance
  • - Slow Jamz
  • FunX Amsterdam 96.1 FM
  • - Arab
  • FunX Den Haag 98.4 FM
  • - Hip Hop
  • FunX Rotterdam 91.8 FM
  • - Reggae
  • FunX Utrecht 96.1 FM
  • - Latin

Shary-An is verliefd op een ‘leuk dingetje’

Donderdag 20 januari 2011 - 12:13 uur

Woensdagavond zat ze nog in het BN’er-panel van de BNN IQ-test en donderdagaochtend zat ze alweer in FunX Start. Shary-An heeft het maar druk sinds ze afgelopen vrijdag afviel in de halve finale ‘The Voice of Holland’. Maar ze is niet te druk voor de liefde. Aan Fernando vertelt ze dat ze verliefd is op een "leuk dingetje". 

Na een korte nacht schuift Shary-An donderdagochtend aan in de FunX Studio. Woensdagavond zit ze onverwachts als BN’er in het panel van de jaarlijkse BNN IQ test. Shary-An vertelt hoe dat ging: “Nou, ik zat dus op school en toen belde iemand van het programma of ik daar naartoe wilde komen. En toen dacht ik van ja, ik ga er gewoon heen dan leer ik nieuwe mensen kennen. Ik ga het gewoon doen.”

Wil je de IQ-test van BNN zelf doen? Dat kan hier!  

81 punten
Met de test wist de zangeres 81 punten binnen te harken, daarmee had ze de laagste score van alle deelnemende BN’ers. Shary-An reageert gelaten: “Ik had ook bovengemiddeld kunnen scoren, maar dit is normaal. Ik wist niet wat ik had verwacht, ik dacht ik ga dit gewoon doen. En als ik onder het gemiddelde scoor, maakt dat ook niet uit. Ik kan altijd nog wel een beetje zingen, toch.”

Six Feet Under
Zingen kan de 18-jarige Haagse inderdaad. Afgelopen week lekte haar eigen single ‘Six foot Under’ uit en de track wordt goed beluisterd op het internet. Ze hoopt dat haar single zo vaak gedownload en bekeken wordt, dat RTL niet anders kan dan ook met haar een plaat opnemen.

"Leuk dingetje"
Fernando vraagt Shary-An in het kruisverhoor of ze verliefd is. En dat is ze! Haar gezicht licht op wanneer ze over haar liefje praat: “We zijn elkaar een tijdje geleden tegengekomen op het station. We keken elkaar aan en het was meteen.. Ja! We zijn gewoon hartstikke verliefd en we hebben het gewoon heel gezellig. Het is een heel leuk dingetje, het is een heel leuk mens. Ze is leuk.” 

De nieuwbakken superster is blij met haar nieuwe partner, ze is haar steun en toeverlaat in deze hectische tijden. Shary-An: “Wat haar zo bijzonder maakt, is dat ze lekker zichzelf is. We doen allebei ons eigen ding en voelen elkaar goed aan. Dat heb je ook nodig. Ze staat ook altijd achter me, ze geeft altijd haar mening, maar ze staat wel achter me.”

Shary-An over haar liefje
{audio}http://download.omroep.nl/funx/blogs/Sharyan.mp3{/audio}

Luister hier het hele interview
{audio}http://download.omroep.nl/funx/blogs/SharyanStart.mp3{/audio}
 

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.com_content.article.12303shary-an-is-verliefd-op-een-leuk-dingetje-shary-an-is-verliefd-op-een-leuk-dingetje"}