STER Advertentie
STER Advertentie

Moradzo - Earcandy 5

Zondag 1 augustus 2010 - 16:35 uur

|

Door:

Burç

Op Moradzo's nieuwste mixcompilatie Earcandy 5, hoor je 25 bangers terug! In de mix van 48 minuten komen populaire bekende clubtracks voorbij, maar ook exclusieve producties uit eigen studio en die van collega-DJ’s.

Neem bijvoorbeeld “Ruffneck” de hit van de Duitse groep Freestylers uit 1998. Producer-DJ Rocwell S heeft daar zijn dirty house gedachten over laten gaan en het resultaat mag er wezen. Deze track is unreleased en kan je nu al terug horen op Earcandy 5 van Moradzo (a.k.a. Morad de FunX-dj). Evenals de officiële Akon-remix van Shawty. De release hiervan staat gepland in september, maar je kan nu al een tipje van de sluier je oor in laten glijden.

MC Q-Bah is back!
Earcandy 5 wordt gehost door MC Q-Bah, een collega van Moradzo bij FunX. Na een zwaar ongeluk in 2009, waarbij hij o.a. z’n stem verloor, is dit weer de eerste liveset die hij van zijn opzwepende mc-skills voorziet. Q-Bah is terug en dat zal je horen ook!

moradzo earcandy 5

moradzo earcandy 5 tracklist

In deze nieuwe Earcandy grijpt Moradzo regelmatig terug naar muziek uit de 90’s. De grote hits van toen in een jasje van nu. Wie heeft er niet staan springen op Technotronic’s “Pump up the Jam”? En ken je Instant moments van ROOS nog? Hoe klinkt die in een baltimore-uitvoering? Vato Gonzalez heeft deze als bootleg nieuw leven ingeblazen en hoor je terug in Earcandy 5!

Hits
Bekendere hits zijn terug te vinden op naam van de talentvolle producers: Alvaro en Chaosz. Die scoren op dit moment op Dancetunes (positie op 29-07-2010: #1) met hun Dutch House knaller “I want you”. Ook Afrojack’s I’ll be there en Bart B More’s “Brap” hoor je terug in Moradzo’s mix, die zich niet in een hok laat plaatsen. Want hoe verklaar je anders dat Ludacris en Madcon ook een aandeel hebben in Earcandy 5?

Download Earcandy 5 als mp3 (rechterklik, doel opslaan als)

Earcandy 5 is gratis te downloaden op FunX Dance. Voor eerdere edities en andere live-sets van Moradzo surf je naar www.ear-candy.nl.

Populair op FunX.nl

  • Deze twee albino-zusjes veroveren Instagram met hun prachtige foto's

  • TVOH-kijkers boos op Lil Kleine na wegstemmen 16-jarige Charine

  • Zus van overleden Fabienne (Over Mijn Lijk): "Ik mis haar positiviteit"

  • Famke Louise werkt samen met Afro Bros op 'Sexy Loca'

  • Inez, Ali B, Kes en Ayoub over viral TVOH-battle: "We zagen dit niet aankomen"

  • Rijden met alcohol op? Dan kan je straks meteen je rijbewijs kwijtraken