STER Advertentie
STER Advertentie

Broederliefde - Hey Schatje

Vrijdag 23 november 2012 - 16:00 uur

|

Door:

Burç

Broederliefde, Hey Schatje, FunX, downloadDe Rotterdamse rapformatie Broederliefde biedt via FunX.fm de track Hey Schatje aan. Het nummer is afkomstig van hun nieuwe album/mixtape die vanaf vandaag verkrijgbaar is. In Hey Schatje beschrijft Sjaf, de jongste member van Broederliefde, hoe hij liefde ziet.

 
Broederliefde - Hey Schatje
(rechter muisknop > doel opslaan als)State Awards

Het was een bewogen jaar voor Broederliefde met nummers zoals 'Domme Jongens', de FunX-track 'Maluku' en 'Ik Weet'. Daarnaast wordt er nog steeds gesproken over hun twee 101Barz studiosessies. Mede door die stappen werd de Rotterdamse groep genomineerd voor twee State Awards. Broederliefde ging met lege handen naar huis, maar dat motiveert de vrienden alleen maar om nog harder te werken.

Broederliefde

Broederliefde is een flinke groep die bestaat uit tien leden. Je kan ze verdelen in vijf muzikanten en vijf crewleden die al vanaf jongs af aan bij elkaar zijn. Hun motto was altijd eenheid, gezelligheid en voetbal, totdat ze serieuzere stappen gingen maken met muziek.

U-niq

Sinds de zomer van 2012 is U-niq de manager van Broederliefde. De Rotterdamse rapper kent de leden en helpt ze, zodat de rapformatie alles zelf kan doen zonder label. Daardoor kunnen ze het geld in eigen zak houden. De groep vertelt dat U-niq inmiddels al veel deuren voor ze geopend heeft. Zo komt de mixtape Broederliefde vrijdag 23 november uit tijdens de releaseparty in Waterfront, staat de download op FunX.fm en stromen de buitenlandse boekingen ook al binnen. What's next?

Meer weten over de groep? Volgt ze dan allemaal via Twitter!
@Broederliefde
@010uniq
@Mella_BL
@Emms_BL
@Jerr_BL
@Dadaa_BL
@SJAF_BL
@Endje_BL
@DJEdsonCesar_BL
@Yaell_BL

Populair op FunX.nl

  • Bedrijf zoekt mensen die tegen betaling willen slapen

  • 'Huizenprijzen volgend jaar 2 procent omlaag'

  • Boef vertelt bij 'Andy in de Auto' over Selma Omari en zijn nieuwe album

  • Badr Hari helemaal ready voor nieuwe wedstrijd

  • Parijs krijgt drijvende bioscoop met elektrische bootjes

  • Danny (26) is chef-kok: "Ik ga vaak uit eten, maar heb ook een flinke spaarrekening"