STER Advertentie
STER Advertentie

Los Bk Clan & Kenny B - I'm Sorry For You

Vrijdag 7 december 2012 - 13:00 uur

|

Door:

Burç

Los Bk Clan, Kenny B, I'm Sorry For YouDe nieuwe zouksingle I'm Sorry For You van Los BK Clan kan je vanaf vandaag gratis downloaden op FunX.fm! Het is een samenwerking met niemand minder dan de Surinaamse reggaezanger Kenny B.


Los Bk-Clan ft. Kenny B - I'm Sorry For You
(rechter muisknop > doel opslaan als)

Los Bk Clan wil met I'm Sorry For You mensen bewegen om meer waardering voor elkaar te hebben: "Wees zuinig op je medemens en laat ze voelen hoeveel je ze waardeert". De groep kwam samen met Jespy Beats, zanger Kenny B en Beema Entertainment op het idee om ook gelijk een clip op Curaçao te schieten. Het eindresultaat check je hieronder.Los Bk Clan

I'm Sorry For You is het begin van een periode waarin Los Bk Clan heel wat tracks gaat releasen. Zo lanceert de groep in januari een reggaetrack met de Dominicaanse artiest El Vakero. Kort daarop volgt een nieuwe single, die gemaakt is door de beroemde dj Memo. Hij produceerde eerder voor Don Omar, De La Ghetto, Arcangel en vele anderen.

Kenny B

Kenny B leerde je op FunX kennen met Benaissa, maar beide artiesten zijn bezig met hun eigen projecten. Toch is het wel de bedoeling dat ze weer gaan samenwerken aan hits zoals Yu Faya en Wai Gwe. Inmiddels is ook al bekend dat Kenny B de studio is ingedoken met La Rouge en eerder al met Brainpower.


Populair op FunX.nl

  • Laurent Simons (9) haalt bachelordiploma aan TU Eindhoven

  • Chinese toerist filmt vis met menselijk gezicht

  • Awkward: Drake is verrassingsact, maar wordt uitgefloten door teleurgesteld publiek

  • Donovan bouwde zonder dat hij het wist duizenden euro's schulden op

  • Dronken hoogleraar uit water gered met vrouwenarmen in rugzak

  • Voetballer Taison reageert op racistische fans en krijgt rode kaart