STER Advertentie
STER Advertentie

DOWNLOAD: Mode De La Fvnk - Carnaval Time

Vrijdag 25 januari 2013 - 13:00 uur

|

Door:

Marcelo

Carnaval gaat over een paar weken weer in een groot aantal landen van start. Ben jij van plan om in Brabant, Limburg of het Caribisch gebied te gaan feesten? Dan heeft Mode De La Fvnk een mooi opwarmertje voor je. Dit dance duo biedt jou hun nieuwste single 'Carnaval Time' gratis ter download aan! De vocalen van dit dance nummer met een tropische tint zijn door Geraldo verzorgd.


Mode De La Fvnk ft. Geraldo - Carnaval Time
(rechter muisknop > doel opslaan als)


Start
Mode De La Fvnk is een dj/producer duo. De gebroeders Mavdio, ook wel bekend als dj Moska, en Richie La Fvnk zijn geboren en getogen op Curaçao. Van jongs af aan hielden ze zich bezig met het bespelen van instrumenten. Tijdens hun pubertijd hebben ze verschillende audio-apparatuur van hun ouders gesloopt terwijl ze aan hun mixing skills werkten. Na veel smeken hebben de broers draaitafels gekregen van hun ouders. Dat was het begin van hun avontuur in de dj-scene.

Trio
Tijdens hun studie in Nederland vormden ze samen met hun vriend Andy Sherman van Shermanology het dj-trio 'Mode De La Fvnk'. Na een jaar ging ieder hun eigen weg. Mavdio stond achter de draaitafels in de clubs terwijl Richie platenlabel La Fvnk Records oprichtte.

Releases
De afgelopen jaren wisten de broers aandacht te trekken met tracks als 'Skinny Like A Model', 'Solid Love' en 'Fast Life'. Het laatsgenoemde nummer deed het met name goed op de Benedenwindse eilanden. Na dat succes hebben ze tracks opgenomen met J-Me van Bad Boyz (X-Factor) en David Goncalves (Idols en The Voice of Holland). De samenwerkingen hebben geleid tot de lancering van de singles 'Impossible is Nothing' en 'Good Tonight'. Hun nieuwste single 'Carnaval Time' is de eerste release van 2013.  

Populair op FunX.nl