STER Advertentie
STER Advertentie

DOWNLOAD: D.A.B. - Het Begin Van Iets Groters EP

Woensdag 1 mei 2013 - 16:00 uur

|

Door:

Burç

D.A.B., Het Begin Van Iets Groters, EP, rapper, Spikey SpikeD.A.B. geeft zijn nieuwe EP 'Het Begin Van Iets Groters' vandaag exclusief als download weg via FunX.fm. De tracks vormen samen het verhaal van de rapper uit Emmen. In een interview met FunX zegt hij daar het volgende over: "Ik wil je kennis laten maken met de persoon achter de artiest."


D.A.B. - Het Begin Van Iets Groters EP
(rechter muisknop > doel opslaan als)

Spikey Spike

Je kent D.A.B. van de nummer één hit 'Ik Ga Door', maar natuurlijk ook van zijn huidige single 'Hoe Kan Ik', die op #3 staat in de XChart. Daarop is Spikey Spike steeds de featuring artiest, maar hij is ook grotendeels verantwoordelijk voor de productie van de nieuwe EP. Spikey Spike is niet alleen producer voor D.A.B., maar hij werkte ook bijvoorbeeld samen met Nino aan tracks als Geboycot en Lucifer ft. Kempi.Het Begin Van Iets Groters

D.A.B. en Spikey Spike waren tot en met de huidige single 'Hoe Kan Ik' altijd samen te horen op FunX, maar daar komt binnenkort verandering in. De derde single 'Het Begin Van Iets Groters' is namelijk geen featuring met Spikey Spike. Daarmee wil D.A.B. benadrukken dat ze geen duo zijn, maar wel ontzettend goed kunnen samenwerken. Voordat het allemaal zo ver is, download je eerst de EP bij FunX!
Populair op FunX.nl

  • 'Lionel Messi stopt bij FC Barcelona'

  • Jason Derulo dropt nieuwe versie van 'Coño'

  • Défano Holwijn legt in BLM-class uit waarom het woord 'halfbloedje' niet meer kan

  • Dit bedrijf fixt een bijbaan voor je en betaalt je volledige studie

  • Er komt een vervolg op de omstreden erotische Netflix-hit '365 Days'

  • Boef en Numidia de DiXte met TikTok-tune 'Tout Est Bon'