STER Advertentie
STER Advertentie

Mix van DJ Eyup! Download 'em nu!

Maandag 11 februari 2008 - 19:29 uur

|

Door:

Burç

ImageHeb jij zin om twee uur lang volledig uit je dak te gaan op een mix van Turkse clubmusic en niet-Turkse house tracks? Wil jij proeven aan de Turkse vibe zonder het vliegtuig in te stappen? 

Vul dan je avond met een mix die vol zit met opzwepende tracks van de grote namen uit de Turkse muziekscene inclusief een aantal producties van DJ Eyup himself. So check it!

Zoals Eyup zelf al zei "Ik heb vooral gekozen voor goede platen die ik zelf veel draai en gedraaid heb. Niet per se voor de allernieuwste tracks, omdat ik vind dat een mix langer mee moet gaan dan een paar weken. Hij moet over een jaar ook nog steeds leuk zijn,”.

Ik moet zeggen dat hij helemaal gelijk heeft in wat hij zegt! Gisteravond heb ik de mix in mn auto gegooid, en een dag later ga ik er nog steeds op los. Oftewel: I love it!

Maar wat vind jij ervan? Download het snel, en laat vooral een reactie achter na het beluisteren!


Klik om DJ Eyup's mix te downloaden!


IstanBurç tip: Double check minuut 69. (1 uur en 9 minuten)

Populair op FunX.nl

  • Geblokkeerde 'te spannende clip' Famke Louise en Poke nu tóch online

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

  • Zo krijg je géén BKR-registratie voor je smartphone abonnement

  • Dit zijn de 5 grootste trends van WOO HAH!

  • Mula B is vader geworden

  • 15 dingen waar je (niet) tegenaan loopt als je kleiner bent dan 1.60m

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.music.downloads.1852-mix-van-dj-eyup-download-em-nu"}