STER Advertentie
STER Advertentie

DOWNLOAD nieuwe Two Tone & Ray J single

Maandag 24 februari 2014 - 13:09 uur

|

Door:

Burç

Two Tone, Strippers on a pole, Ray J, Eastwood, Mihai PoscoiuDe gloednieuwe Two Tone single Strippers on a Pole ging vanochtend exclusief in première in FunX Start! De clubbanger waarop de rapper samenwerkt met Ray JMihai Poscoiu en Eastwood kan je vanaf vandaag helemaal gratis downloaden bij je favoriete radiozender.Strippers on a Pole
Two Tone is een Nederlandse jongen met Marokkaanse roots die momenteel zijn eigen bedrijf runt in Dubai. In de tussentijd schrijft en produceert hij muziek: "Door mijn werk met verschillende Amerikaanse artiesten heb ik een netwerk opgebouwd. Zo heb ik al veel tracks met rapper Eastwood gemaakt. Hij is heel groot in de undergroundscene van Los Angeles, maar nog niet doorgebroken. Eastwood was een huisgenoot van Ray J en liet hem mijn muziek horen. Zodoende is Strippers on a Pole tot stand gekomen," vertelde hij in Start.

Videoclip
Je zou denken dat er een videoclip bij Strippers on a Pole hoort, maar rapper Two Tone ziet dat niet zitten vanwege de normen en waarden in Marokko en andere islamitische landen: "Ik kan het niet promoten in de landen waar ik een grote buzz heb. Daarentegen heb ik nieuwe tracks met andere titels en onderwerpen waarbij promotie wel mogelijk is."

Populair op FunX.nl

  • Laurent Simons (9) haalt bachelordiploma aan TU Eindhoven

  • Deze Nederlandse hits zong je 10 jaar geleden keihard mee (en nu nog steeds)

  • Kourtney 'stopt' met Keeping Up With the Kardashians

  • T.I.'s dochter liket tweets waarin vader 'walgelijk' en 'bezitterig' wordt genoemd

  • Chinese toerist filmt vis met menselijk gezicht

  • Donovan bouwde zonder dat hij het wist duizenden euro's schulden op