FunX Amsterdam

Crowdfundingactie voor afgebrande muziekcentrum Melody Line

  1. Newschevron right
  2. Crowdfundingactie voor afgebrande muziekcentrum Melody Line

"Het is vreselijk. Het gaat je ontzettend naar het hart. De schade bedraagt zeker anderhalf miljoen." Dat zei Hanneke Griffioen, salsa-assistente bij Swing Latino, vanmiddag in Jouw Stad. Zaterdagavond vloog het muziekcentrum Melody Line in de fik. Het is een nachtmerrie voor vele muzikanten (o.a. producersteam Soulsearchin', die voor de tweede keer in drie jaar slachtoffer zijn van een grote brand) en dansers (o.a. dansschool Swing Latino). "Het was een heel leuk middelpunt waar van alles samen kwam. Dans, muziek, maar ook niet te vergeten heerlijk Surinaams eten." De creatieve broedplaats Melody Line is verwoest en dat roept op tot actie. Hanneke besloot meteen een crowdfundingactie te starten met een vriendin. "Als de schade zo groot bedraagt, dan zijn alle kleine beetjes welkom. We proberen geld in te zamelen voor Melody Line, Brasa Zouk en Swing Latino."

Alle kleine beetjes helpen
De teller van het ingezamelde bedrag staat nu op ruim 2000 euro. "We willen binnen graag binnen twee weken 5000 euro bij elkaar sprokkelen en dat aanbieden aan de eigenaren, zodat zij iets goeds met het geld kunnen doen." Via deze link kan er gedoneerd worden.

Benefietconcert
De eigenaar van Paradiso heeft aangekondigd een benefietconcert te organiseren. Meer informatie hierover is nog niet bekend.

Ster advertentie
Ster advertentie