STER Advertentie
STER Advertentie

A'damse jongere Dylan rapt openlijk over struggles in workshop met Adje #Pakjekans

Adamse jongere Dylan rapt openlijk over struggles in workshop met Adje #Pakjekans

Vrijdag 25 september 2015 - 12:18 uur

|

Door:

Kavita

Onlangs was de 19-jarige Dylan te gast bij Jouw Stad Amsterdam. Niet zomaar, maar voor de lancering van #Pakjekans. Hij is één van de jongeren die bijgestaan wordt door het prachtige project van de Gemeente Amsterdam. Dit project is er speciaal om jongeren met een laag inkomen de hulpende hand te bieden. 

Opbouwende feedback

Naast Dylan waren Arjan Vliegenhart (wethouder van Werk, Inkomen en Participatie) en rapper Adje te gast. Na een goede lancering en een goed gesprek, kreeg Dylan ook nog een toffe workshop van Adje, omdat hij zelf ook rapt. Reporter Ouassima maakte een repo van het verloop van de miniworkshop. 

Adje: "Waar ik blij om ben, is dat hij zijn echte gevoel in zijn muziek durft te zetten. Alleen basis daarvan al zit hij op de goede weg. Het is nu niet z'n beste performance, maar ik begrijp het wel, want hij is een beetje zenuwachtig. Maar daar kijk ik wel doorheen. Ik kan hem geen platendeal geven, maar ik kan hem wel tips en tools meegeven om aan zichzelf te werken."

'Dylan rapt openlijk over struggles in workshop met Adje'

 

Populair op FunX.nl

  • Nederlandse Cas (16) rapt 'Thiago Silva' mee met Dave op Lowlands

  • Tyra Banks helpt opkomend model met onverwachte fotoshoot langs de weg

  • Dwayne 'The Rock' Johnson getrouwd op Hawaï

  • Lukaku reageert met foto op kritiek over gewicht: 'Not bad for a fat boy'

  • Man doet The Lion Kings 'Circle of Life'-duet met ezel en dat gaat zo

  • Samuel L. Jackson is 39 jaar getrouwd en deelt mooie Instagram-throwback

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.amsterdam.25399-a-damse-jongere-dylan-rapt-openlijk-over-struggles-in-workshop-met-adje-pakjekans"}