STER Advertentie
STER Advertentie

Dio: "Samenwerken met Bokoesam en Ronnie Flex smaakt naar meer

Dio: "Samenwerken met Bokoesam en Ronnie Flex smaakt naar meer

Zondag 4 oktober 2015 - 14:12 uur

|

Door:

Kavita

Eerder deze week ging het dak eraf bij Xite. Letterlijk zowat, want hun rooftop was bomvol met mensen die kwamen voor Dio's videorelease van 'We Zijn hier'. Op de track staan ook Jayh, Ronnie Flex en Bokoesam, voor wie Dio veel bewondering heeft.

"Van de nieuwe generatie jongens vind ik Bokoesam en Ronnie ook gewoon eruitspringen. Ik ben heel blij met het resultaat," dat vertelde de rapper aan reporter Ouassima. 

Ronnie en Bokoesam zijn volgens Dio unieke rappers om mee te werken. "Je hebt soms een rapper die puur en onbevangen is. Dat merk je bij Bokoesam. En Ronnie heeft hetzelfde. Hij heeft ook nog een soort muzikale autisme. Daarnaast zijn ze niet voorspelbaar. Dat vind ik heel tof aan ze."

De video

In de We Zijn Hier-video draait het voor een keer niet om 'bitches en drank', maar . "We wilden een tegendraadse video maken, omdat wij het gevoel hebben dat de kijken een video met bitches en drank al 1000 keer gezien heeft. Het is een kunstproject." De clip staat binnenkort online.

'Dio: "Van de nieuwe generatie rappers springen Bokoesam en Ronnie Flex echt eruit"' 'Producer Spanker: "Er is geen geheim. Ik doe gewoon wat ik tof vind."'

Populair op FunX.nl

  • Lukaku reageert met foto op kritiek over gewicht: 'Not bad for a fat boy'

  • Tyra Banks helpt opkomend model met onverwachte fotoshoot langs de weg

  • Idris Elba stikt bijna in te pittige kippenvleugel en wordt viral meme

  • Toeristen gearresteerd in SardiniĆ« na meesmokkelen van 40 kilo zand

  • Zeker 63 doden en 182 gewonden bij aanslag op bruiloft in Kabul

  • Deze man (55) gaat viral met zijn karaokesessies van allerlei hiphoptracks

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.amsterdam.25467-dio-samenwerken-met-bokoesam-en-ronnie-flex-smaakt-naar-meer"}