FunX Amsterdam

The Island-deelnemer (Net5) Mounir roept 'broeders & zusters' op voor meer kleur op tv

  1. Newschevron right
  2. The Island-deelnemer (Net5) Mounir roept 'broeders & zusters' op voor meer kleur op tv

"Aan de ene kant ben ik ervan overtuigd dat we niet worden gevraagd, maar aan de andere kant doen wij hier ook niet zo snel aan mee." The Island-deelnemer Mounir had zich onder andere aangemeld voor het Net5-survivalprogramma, omdat hij graag meer kleur ziet op de Nederlandse televisie.

Vanavond is de seizoensfinale, maar heeft Mounir zijn beoogde doel eigenlijk wel bereikt? Samen met 'mede onbewoond eiland bewoner' Joffrey was hij te gast bij Rutger. "Wij voelen ons niet zo snel geroepen om hieraan mee te doen. En met 'wij' bedoel ik ons allemaal: Marokkanen, Surinamers, Antillianen, Turken. Willen we verandering op tv hebben, dan moeten we ook hieraan meedoen."

Weetje: van de 3000 aanmeldingen voor het programma, hebben 700 mensen met niet-Nederlandse roots zich aangemeld.

BreekpunT

"Ik heb twee breekmomentjes gehad, maar dit was wel de heftigste." Emotioneel gedoe, daar is Mounir niet zo van. Toch kwam zijn gevoelige kant naar boven toen hij even met de gedachte speelde om het eiland te verlaten. Dat werd een onverwachte emotionele tweestrijd. Stoppen, terwijl hij juist meedeed om te laten zien dat het anders kan? Guess what?! Hij is natuurlijk gebleven! "Door deze 'strijd' heb ik toch besloten te blijven."

The Island - donderdag 20.30 uur Net5

Ben jij blij dat Mounir blijft?

Geplaatst door The Island - Net5 op donderdag 18 februari 2016

Joffrey de optimist

Joffrey mag wel een beetje de optimist van het eiland genoemd worden. Zijn grappen en positieve instelling vielen goed in de groep. Rutger blikte met hem en Mounir terug naar hun The Island-weken in Panama.

Joffrey en Mounir van The Island te gast bij Rutger

Geplaatst door FunX Utrecht op donderdag 10 maart 2016
Ster advertentie
Ster advertentie